Post de inspector scos la concurs de Primăria Reșița

 

Municipalitatea reșițeană caută să angajeze inginer construcții civile, în cadrul Direcției Investiții și Mobilitate Urbană.

 

Primăria Reșița organizează, în data de 16 mai 2022, concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de inspector, grad profesional superior, la Serviciul Investiții în cadrul Direcției Investiții și Mobilitate Urbană. Dosarele se pot depune la Serviciul Gestionarea Resurselor Umane, Salarizare, până în 4 mai 2022.

 

„Condițiile specifice de îndeplinit sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești cu o vechime în specialitatea studiilor necesare de 7 ani.”, menționează reprezentanții municipalității.

 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Municipiului Reșița, Str. Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1A, Serviciul Gestionarea Resurselor Umane, Salarizare, telefon 0255/221677 sau e-mail: resurse.umane@primariaresita.ro și pe site-ul www.primariaresita.ro.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite