Premieră în Caraș-Severin. Municipiul Caransebeș are primar PSD!

 

Fostul liberal Felix Borcean, câștigător al ultimelor alegeri pentru funcția de primar al Caransebeșului din postura de independent, este de azi social-democrat!

 

Ales în 2016 primar al municipiului Caransebeș după ce candidase din partea PNL, Felix Borcean a obținut în 2020 un nou mandat de primar candidând ca independent, urmare a neînțelegerilor dintre acesta și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

 

Curtat intens de liderii județeni ai PSD Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă, iar mai nou și de către prim-vicepreședintele partidului, vicepremierul Sorin Grindeanu, și el de loc din Caransebeș, Felix Borcean a acceptat să devină membru PSD. Astfel, astăzi, primarul municipiului de pe Timiș și Sebeș a semnat adeziunea de înscriere în partidul condus de Marcel Ciolacu. A făcut-o la București, chiar în sediul din Kiseleff, după cum a declarat pentru expressdebanat.ro. „Cel mai mult în decizia de a semna adeziunea la PSD au contat discuțiile cu Sorin Grindeanu”, a spus Felix Borcean, precizând că un rol important în luarea acestei decizii au avut și senatorul Ion Mocioalcă, deputatul Silviu Hurduzeu și primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

 

Prin intrarea lui Felix Borcean în PSD, municipiul Caransebeș are pentru prima oară în ultimele trei decenii primar social-democrat!

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available