Posturi vacante: trei la Aquacaraș, 39 prin AJOFM Caraș-Severin

Societatea Aquacaraș anunță că are trei posturi vacante, pentru care organizează concursuri de angajare. Totodată, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin are disponibile, la diferiți angajatori, 39 de joburi vacante.

Pe site-ul societății Aquacaraș au fost publicate anunțuri privind ocuparea prin concurs/ interviu a următoarelor posturi contractuale de execuție: instalator – Serviciul Rețele de Apă Reșița – 1 post; electrician – Stația de Epurare Caransebeș – 1 post; inginer construcții civile, industriale și agricole/inginer construcții hidrotermice – Compatimentul Patrimoniu, Registratură-Arhivă Reșița – 1 post. Persoanele interesate sunt rugate de conducerea companiei să depună documentele necesare la sediul societății, Biroul Resurse Umane, până în data de 10 martie 2021, ora 14.00. Concursul va avea loc în data de 11 martie, la ora 9.00. Pentru detalii suplimentare referitoare la concurs vă stă la dispoziție Biroul Resurse Umane din cadrul societății, la numărul de telefon 0730909254.

Pe de altă parte, AJOFM Caraș-Severin a încheiat săptămâna cu 39 de locuri de muncă vacante: 26 în Reșița, 11 în Bocșa și câte unul în Caransebeș și Băile Herculane.

Agenție localăMeserieNr. locuri

de muncă

BĂILE HERCULANEadministrator pensiune1
 TOTAL BĂILE HERCULANE1
BOCȘAinginer electro1
 sudor2
 mecanic auto1
 lăcătuș mecanic2
 electrician1
 operator cnc1
 zidar rosar tencuitor1
 dulgher1
 zugrav1
 TOTAL BOCȘA11
CARANSEBEȘajutor sef tura statii GR.3,41
 TOTAL CARANSEBEȘ1
REȘIȚAajutor bucatar1
 controlor calitate4
 muncitor necalificat in industria confectiilor20
 operator facturare1
 TOTAL REȘIȚA26
TOTAL JUDEȚ39

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite