Premieră la Reșița – Parada automobilelor electrice. Pe străzile orașului vor putea fi admirate și testate Dacia Spring, Tesla Model 3 sau Mitsubishi Outlander

 

Primăria Reșița în colaborare cu echipa proiectului Electromobilitate organizează, în premieră la Reșița, Parada automobilelor electrice. Evenimentul va avea loc mâine, 5 martie, începând cu ora 11.30.

 

Pasionații și posesorii de automobile electrice din Reșița și din alte orașe sunt așteptați mâine, la ora 11.30, în Piața 1 Decembrie 1918, în fața primăriei, la un eveniment eco friendly – Parada automobilelor electrice. Cu această ocazie, vor fi prezentate o serie de modele – Tesla Model 3, VW ID.3, Hyundai Kona, VW ID.4, Skoda Citigo, Peugeot e-208, Renault ZOE, IONIQ 5, BMW X5PHEV sau Mitsubishi Outlander – iar doritorii vor avea posibilitatea să efectueze drive test-uri.

 

„Cu ocazia inaugurării noilor stații de încarcare din oraș, ce au deschis posibilitatea turismului electric în zona Parcului Național Semenic, va avea loc o paradă a mașinilor electrice și o prezentare a planurilor viitoare la Primăria din Reșița”, anunță echipa Electromobilitate.

 

Primăria Reșița a dezvoltat în oraș o rețea de stații de alimentare electrică, ce sunt amplasate în zonele intens circulate – Centrul Civic, Lunca Pomostului și Govândari, acest demers făcând parte din planurile municipalității de a face din Reșița un oraș verde, prietenos cu mediul înconjurător.

 

Sursa foto: playtech.ro 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite