Premieră la Teatrul de Vest Reșița, de Ziua Culturii Naționale

 

Cea dintâi premieră din acest an a Teatrului de Vest din Reșița va fi pusă în scenă astăzi, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale.

 

Doi actori tineri, Alin Turcu și debutanta pe scena reșițeană Alis Pelle, vor da viață astăzi, de la ora 19.00, la Teatrul de Vest, personajelor lui Leonid Zorin din „Melodie Varșoviană”.

 

Spectatorii vor avea ocazia să asiste la prima premieră artistică a noului an prezentată de actorii Teatrului de Vest: „A fost odată în ’46”, în regia lui Adrian Neacșu. Piesa, transmit reprezentanții instituției teatrale din Reșița, este despre „Helena și Viktor, doi tineri care străbat amalgamul emoțiilor pe partiturile lui Chopin. Se întâlnesc la Moscova, în luna decembrie a anului 1946, la un concert. Se iubesc! Se iubesc cu joacă, cu frică, cu nerăbdare, cu gelozie, cu bucurie, cu dor. Conexiunea dintre cei doi transcende în orice fel de limite pentru că «iubirea nu dispare niciodată»”.

 

După premiera de azi, „A fost odată în ’46” va fi pusă în scenă de actorii reșițeni și joi, 19 ianuarie, de la ora 19.00.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available