Premiere în Banatul Montan. Semenic Enduro, ca niciodată!

Muntele Semenic va fi luat cu asalt, în acest weekend, de pasionații sportului pe două roți, cu prilejul Campionatului Național Enduro 2020. Numărul maxim de participanți a fost atins!

150 de bicicliști profesioniști se vor întrece azi și mâine în cadrul Campionatului Național Enduro 2020. Startul se dă pe platoul Semenic, pe o potecă subalpină care se continuă prin păduri de fag și molid prin zone „loamy” și cu mult „flow”, așa cum spun organizatorii. Traseul este variat, alternând zonele pietroase cu zone rădăcinoase, precum și cu zonele de viteză.

Programul concursului

Sâmbătă, 18 iulie:

9.00 – 16.00 – antrenamente libere pe traseele marcate de concurs;
16.00 – 19.00 – ridicare pachete concurs la Văliug – Casa Baraj.

Duminică, 19 iulie:

9.00 – plecare primul shuttle bus de la Văliug – Casa Baraj;
10.00 – start prima grupă la intrarea pe platoul Semenic;
16.20 – final cursă;
18.00 – premiere la Văliug – Casa Baraj.

Condiții speciale

Partenerul local va fi, desigur, Asociația Bike Attack Reșița. „Din cauza situației actuale, asociația Bike Attack Reșița nu poate asigura serviciul de shuttle. Există microbuze ale unor operatori locali care vor asigura sâmbătă contra cost acest serviciu”, spun reprezentanții asociației.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de protecție necesare în această perioadă, masca fiind un accesoriu obligatoriu în ediția din acest an a competiției.

Sursă foto: Hila

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available