Președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca, a semnat pentru 3,7 milioane de lei. Banii vor fi investiți în dotarea școlilor speciale

 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Caraș-Severin, Romeo Dunca, a semnat, astăzi, 26 iulie, la București, contractul de finanțare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Județul Caraș-Severin”.

 

Cele patru centre școlare de educație incluzivă (CSEI) aflate în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin – CSEI „Aurora” și CSEI „Primăvara” din Reșița, CSEI „Christiana” din Bocșa și CSEI Caransebeș – vor fi dotate la standarde moderne, atât cu mobilier, cât și cu echipamente ID și materiale didactice, prin intermediul unui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 15 – Educație.

 

Contractul de finanțare pentru acest proiect – „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Județul Caraș-Severin” – a fost semnat, astăzi, la București, de președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca. „Prin acest proiect investim 3.738.259,47 lei pentru dotarea a patru centre școlare de educație incluzivă din județul nostru. Unitățile de învățământ vor beneficia, prin această investiție, de echiparea laboratoarelor informatice, echiparea atelierelor de practică și asigurarea dotărilor necesare pentru digitalizarea completă”, a declarat Romeo Dunca.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite