Rezultate finale la titularizare. În Caraș-Severin, încă șase cadre didactice au reușit să obțină nota 7 în urma contestațiilor

 

Situația rezultatelor obținute de cadrele didactice din Caraș-Severin în sesiunea 2023 a Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice și a catedrelor vacante sau rezervate în învățământul preuniversitar s-a îmbunătățit, ușor, în urma soluționării contestațiilor.

 

Rezultatele finale obținute de cadrele didactice care au susținut pe 12 iulie proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar au fost publicate astăzi, 26 iulie, pe pagina web titularizare.edu.ro.

 

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ), în Caraș-Severin au susținut proba 270 de candidați, iar în urma soluționării contestațiilor, rata notelor peste 7 a crescut de la 32,96% la 35,18%, după ce șase candidați au reușit să obțină, după recorectarea lucrărilor, cel puțin această notă care permite angajarea pe perioadă nedeterminată. Alți 11 candidați au reușit să obțină cel puțin nota 5 în urma contestațiilor, procentul notelor între 5 și 7 crescând de la 37,41% la 39,26%. În total, 74,44% din candidați au obținut cel puțin nota 5 după contestații. „Au fost 69 de note între 1.00 – 4,99; 106 note între 5.00 – 6,99 și 95 de note 7.00 și 9.99. Niciun candidat nu a obținut nota 10, nici în urma contestațiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin, Ion Chiosa.

 

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințe publice, mâine, 27 iulie, și vineri, 28 iulie.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite