Prima ședință din 2024 a aleșilor locali din comuna Forotic

 

Astăzi, 30 ianuarie, de la ora 09.00, la sediul Primăriei Forotic va avea loc prima ședință din acest an a Consiliului Local al comunei.

 

Convocată de primarul Alexandru Sporea, ședința ordinară de astăzi are pe ordinea de zi nouă proiecte de hotărâre. Printre acestea se află proiectul privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a serviciilor sociale pentru perioada 2024-2029, a Planului local de acțiune în domeniul serviciilor sociale, precum și a procedurii de identificare a situațiilor de risc de separare a copiilor de părinți și a monitorizării situației familiilor cu copii în situație de risc și a copiilor separați de părinți la nivelul comunei Forotic. Un alt proiect de hotărâre cu impact social, inițiat de primarul Sporea, are în vedere aprobarea procedurii pentru intervenția de urgență în cazurile de violență domestică.

 

Tot în ședința de astăzi, primarul comunei va propune aprobarea planului de acțiuni și lucrări de interes local pe anul 2024 și va prezenta raportul de audit financiar pentru activitatea desfășurată de U.A.T. Forotic în anul 2023.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available