Suntem prezenți și pe

Administrație

Primăria Reșița angajează economist și inginer, pe perioadă nedeterminată

Publicat cu

în

Primăria Municipiului Reșița anunță organizarea, în data de 25 ianuarie 2021, a unui concurs ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante la Direcția Generală Învățământ, Cultură, Tineret, Sport și Culte din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Reșița.

Cele două funcții vacante sunt următoarele: economist – consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Învățământ, Cultură, Sport, Tineret și Culte; inginer – consilier, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Învățământ, Cultură, Sport, Tineret și Culte. Contractele de angajare se vor încheia pe perioadă nedeterminată.

Dosarul de înscriere la concursul trebuie să conţină, în mod obligatoriu, următoarele documentele: a) formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3; b) curriculum vitae – modelul comun european; c) copia actului de identitate; d) copii ale diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări; e) copia carnetului de muncă şi a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului/funcţiei sau pentru exercitarea profesiei; f) copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului; g) cazierul judiciar; h) declaraţia pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverinţa care să ateste lipsa calităţii de lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în condiţiile prevăzute de legislaţia specifică.

Dosarele se depun în perioada 24.12.2020-12.01.2021, la sediul Primăriei Municipiului Reșița, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1A, luni-joi până la ora 16.00, vineri până la ora 13.30, la persoana care asigură secretariatul comisiilor de concurs: Sabin Blaga Sabin, consilier în cadrul Serviciului Gestionarea Resurselor Umane, Salarizare, tel. 0255/221677. Actele depuse în copie xerox vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate8 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile10 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate11 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate12 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație14 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate17 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate20 de ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică21 de ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turism2 zile în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite