Primăria Reșița continuă lucrările de modernizare în zona Universitate – Complex. Vor fi create peste 30 de noi locuri de parcare

 

Muncitorii Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului, din subordinea Consiliului Local Reșița, au început, astăzi, 24 octombrie, lucrările de reabilitare pe strada Unirii, în continuarea străzii Traian Vuia, recent modernizată.

 

După strada Traian Vuia, unde lucrările de reabilitare și modernizare au fost finalizate la începutul acestei luni, Primăria Reșița continuă reamenajarea zonei din spatele Complexului Henn. Astăzi, 24 octombrie, au început lucrările de reabilitare pe strada Unirii, în continuarea străzii Traian Vuia.

 

Potrivit reprezentanților Primăriei Reșița, strada Unirii va fi refăcută integral, atât în zona carosabilului, a spațiilor verzi, cât și a trotuarelor unde se vor monta borduri și pavaj nou. Locurile de parcare vor fi reconfigurate, numărul acestora urmând să crească de la 40 la 74, atât parcări de reședință cât și publice.

 

Investiția are o valoare totală de 600.000 lei și, la fel ca pe strada Traian Vuia, lucrările vor fi executate în regie proprie, de către Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului. Termenul de finalizare este de trei luni.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite