Vrei să devii pompier? ISU Caraș-Severin are o ofertă pentru tineri

 

Pentru sesiunea de admitere din octombrie-decembrie 2022, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti scoate la concurs 300 de locuri, 275 la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 la specialitatea maistru militar auto.

 

Tinerii interesaţi de o carieră militară în domeniul situaţiilor de urgenţă îşi pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane.cs@yahoo.com, până la data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.  Pentru a putea candida, concurenţii trebuie să îndeplinească următoarele criterii specifice:

 

✔să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere;

✔să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00;

✔ să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ.

Evaluarea psihologică a candidaţilor se va realiza până la data de 11 noiembrie 2022.

 

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin, situat în municipiul Reşiţa, Str. Castanilor, nr. 123.  Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi constau în evaluarea performanței fizice – prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, organizată în perioada 23 – 29 noiembrie 2022 şi evaluarea cunoștințelor – prin susținerea unui test grilă la disciplina matematică, care va avea  în data de 10 decembrie 2022.

 

Condiţiile de participare, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, precum şi alte detalii organizatorice pot fi accesate pe pagina de internet a unităţii www.isusemenic.ro, la secţiunea Carieră. Detalii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0756132145 sau 0756132146”, transmit pompierii cărășeni.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available