Primăria Reșița pregătește un eveniment muzical de excepție. Dublu laureat Grammy, Gregory Porter va concerta, în 2022, în Centrul Civic

 

Reșița va fi pusă pe harta evenimentelor muzicale de clasă ale anului 2022, prin concertul pe care artistul american Gregory Porter – unul dintre cei mai importanți cântăreți de jazz ai momentului, dublu laureat al Premiilor Grammy – îl va susține în Centrul Civic al municipiului.

 

Primul pas în pregătirea evenimentului anului 2022 la Reșița – concertul extraordinar al artistului american Gregory Porter – a fost făcut în ședința Consiliului Local de săptămâna trecută, prin aprobarea Acordului de colaborare între Municipiul Reșița și New Promo Mod pentru organizarea concertului. Acesta ar urma să aibă loc pe 4 august 2022, în Centrul Civic al Reșiței.

 

„Am reușit să obținem prin intermediul unor prieteni buni, Marius Giura, de la Gărâna Jazz Festival, Oltea Zambori, de la BMagency, acordul lui Gregory Porter de a concerta la Reșița anul viitor. Este un artist de mare ținută, care a cântat cu Sting și cu alte nume celebre la nivel mondial. Concertul va fi în Centrul Civic, cu bilete vândute, maximum 1.000 de spectatori, o chestiune elegantă, cu scaune, cu câteva mese în față. Va fi o seară Love Songs, cu cântece de dragoste, de care reșițenii și nu numai sper să se bucure”, a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa. Biletele ar urma să fie puse în vânzare începând cu luna octombrie.

 

Gregory Porter este una dintre cele mai importante voci ale jazzului la nivel mondial. Are două premii Grammy pentru Best Vocal Jazz Album câștigate în anii 2014 – pentru discul de debut, „Liquid Spirit”, care a fost și cel mai ascultat album de jazz în mediul online din toate timpurile, cu peste 20.000.000 de accesări – și în 2017 –  cu discul „Take me to the Alley”. Mai are cinci nominalizări Grammy, ultimele în anii 2019, pentru Best Traditional Pop Vocal Album, și 2021, pentru Best R&B Album, și un premiu MOBO (2017) pentru Contribuții extraordinare aduse muzicii.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite