Primăria Reșița vine online cu Moș Crăciun și multe cadouri: un laptop, 5 tablete, alte surprize!

Primăria Reșița organizează anul acesta, în luna sărbătorilor de iarnă, mai multe evenimente speciale pentru copiii orașului nostru.

Începând de azi, 11 decembrie 2020, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 18:00, timp de două ore, Moș Crăciun este online, LIVE, pe pagina de Facebook a Primăriei, până în 21 decembrie la orele 20:00. La numărul de telefon 0774075123 copiii pot intra în direct cu Moș Crăciun pentru a-i transmite ce anume își doresc de la el de sărbători și, bineînțeles, cât de cuminți au fost anul acesta.

Moșul nu vine niciodată cu mâna goală și îi va răsplăti oferindu-le cadouri copiilor de toate vârstele. Tot în cadrul acestor întâlniri, Moș Crăciun va organiza și câteva concursuri cu premii, așa că, dragi copii, fiți pe fază, pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița, și Moșul vă poate aduce cadoul mult visat!

Întâlnirile de la ora 18 cu Moș Crăciun vor avea tema „Ghicește colinda”. „La începutul întâlnirii live de la ora 18:00 cu Moș Crăciun vei primi un indiciu audio cu o colindă pe care va trebui să o ghicești, iar la sfârșitul live-ului vom deschide linia telefonică pentru a primi răspunsul tău. Primul care va ghici numele colindului va primi din partea Moșului o tabletă. Moș Crăciun pune la bătaie 5 tablete! Stai cu ochii pe tolba Moșului!”, este mesajul transmis de Primăria Reșița, pe pagina de Facebook a instituției.

Moșul oferă de Crăciun un laptop… pentru un brăduț ecologic

Târgul de Crăciun se desfășoară și anul acesta la Reșița, pentru a continua tradiția  concursului dedicat brăduților ecologici, dar în spațiul virtual de această dată, anunță municipalitatea. Așadar, Moșul lansează concursul brăduților ecologici în mediul online, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Brazii trebuie confecționați din materiale reciclabile.

Pentru a participa la concursul ECO CHRISTMAS TREE 2020, se trimite o poză clară cu participantul și brăduțul ecologic, specificând detalii cu privire la materialele din care a fost confecționat, precum și câteva date personale: nume, prenume, număr de telefon, la adresa de email: ecochristmastree.resita@gmail.com, până la data de 17.12.2020, ora 00:00. Pozele vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița, în data de 18.12.2020.

În Ajunul Crăciunului, poza cu cele mai multe like-uri va fi declarată câștigătoare, iar Moș Crăciun va aduce acasă câștigătorului premiul pus în joc în cadrul concursului ECO CHRISTMAS TREE 2020, un laptop. Pot fi invitați prietenii să aprecieze poza prin like-uri în perioada 18.12.2020 – 23.12.2020, ora 00:00, pentru a avea mai multe șanse de câștig. Brazii vor rămâne în casele participanților, putând fi admirați și apreciați pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite