Suntem prezenți și pe

Actualitate

Primăria Reșița vine online cu Moș Crăciun și multe cadouri: un laptop, 5 tablete, alte surprize!

Publicat cu

în

Primăria Reșița organizează anul acesta, în luna sărbătorilor de iarnă, mai multe evenimente speciale pentru copiii orașului nostru.

Începând de azi, 11 decembrie 2020, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 18:00, timp de două ore, Moș Crăciun este online, LIVE, pe pagina de Facebook a Primăriei, până în 21 decembrie la orele 20:00. La numărul de telefon 0774075123 copiii pot intra în direct cu Moș Crăciun pentru a-i transmite ce anume își doresc de la el de sărbători și, bineînțeles, cât de cuminți au fost anul acesta.

Moșul nu vine niciodată cu mâna goală și îi va răsplăti oferindu-le cadouri copiilor de toate vârstele. Tot în cadrul acestor întâlniri, Moș Crăciun va organiza și câteva concursuri cu premii, așa că, dragi copii, fiți pe fază, pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița, și Moșul vă poate aduce cadoul mult visat!

Întâlnirile de la ora 18 cu Moș Crăciun vor avea tema „Ghicește colinda”. „La începutul întâlnirii live de la ora 18:00 cu Moș Crăciun vei primi un indiciu audio cu o colindă pe care va trebui să o ghicești, iar la sfârșitul live-ului vom deschide linia telefonică pentru a primi răspunsul tău. Primul care va ghici numele colindului va primi din partea Moșului o tabletă. Moș Crăciun pune la bătaie 5 tablete! Stai cu ochii pe tolba Moșului!”, este mesajul transmis de Primăria Reșița, pe pagina de Facebook a instituției.

Moșul oferă de Crăciun un laptop… pentru un brăduț ecologic

Târgul de Crăciun se desfășoară și anul acesta la Reșița, pentru a continua tradiția  concursului dedicat brăduților ecologici, dar în spațiul virtual de această dată, anunță municipalitatea. Așadar, Moșul lansează concursul brăduților ecologici în mediul online, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Brazii trebuie confecționați din materiale reciclabile.

Pentru a participa la concursul ECO CHRISTMAS TREE 2020, se trimite o poză clară cu participantul și brăduțul ecologic, specificând detalii cu privire la materialele din care a fost confecționat, precum și câteva date personale: nume, prenume, număr de telefon, la adresa de email: ecochristmastree.resita@gmail.com, până la data de 17.12.2020, ora 00:00. Pozele vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița, în data de 18.12.2020.

În Ajunul Crăciunului, poza cu cele mai multe like-uri va fi declarată câștigătoare, iar Moș Crăciun va aduce acasă câștigătorului premiul pus în joc în cadrul concursului ECO CHRISTMAS TREE 2020, un laptop. Pot fi invitați prietenii să aprecieze poza prin like-uri în perioada 18.12.2020 – 23.12.2020, ora 00:00, pentru a avea mai multe șanse de câștig. Brazii vor rămâne în casele participanților, putând fi admirați și apreciați pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație9 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație10 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social16 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate20 de ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație23 de ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite