Primarul Adrian Torma, prins iar în ofsaid. Ion Chisăliță (PNL): Actualul edil şi-a luat Primăria Moldova Nouă „pe persoană fizică”

Primarul Adrian Torma și-a dat arama pe față și cu prilejul evenimentului electoral organizat de PNL, sâmbătă, în Moldova Nouă, atunci când în orașul de la malul Dunării au venit europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Marcel Vela şi candidatul liberal pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca. 

Printr-o postare făcută pe una din rețelele de socializare, Adrian Torma le-a transmis liberalilor sâmbătă noaptea, după încheierea manifestării electorale din Moldova Nouă: „azi nu ați fost capabili să aveți 100 de scaune pentru eveniment, noroc ca Adi Torma vi le-a pus la dispoziție pentru că sunt primarul tuturor și din politețe ajut toți concetățenii… ca să știe simpatizanții PNL un mic secret”.

Răspunsul candidatului liberal pentru funcția pe care încă o mai deține Torma arată că actualul edil nu este doar un mincinos, ci și că se comportă ca și cum „şi-a luat Primăria Moldova Nouă «pe persoană fizică»”, scrie penelistul Ion Chisăliță pe blogul său: „Primarul în funcţie continuă, din păcate, atacurile la adresa principalului său contracandidat, fără să înţeleagă, măcar în ceasul al 12-lea, că Primăria Moldova Nouă nu e firma familiei sale. Din păcate am constatat din nou că «omul» care a condus destinele oraşului timp de 4 ani nu a învăţat nici până acum care sunt obligaţiile unui primar în funcţie, deşi a depus un jurământ la învestirea sa”.

Ion Chisăliță, principalul contracandidat al lui Adrian Torma în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului, îi demonstrează acestuia că nu cunoaște legea. Și prezintă și un schimb de mesaje între cei doi pe tema evenimentului de sâmbătă, din care reiese, văzând atitudinea de azi a lui Torma, că acesta este lipsit de caracter.

„Am aflat cu surprindere că actualul edil a afirmat în spaţiul public faptul că nu am fi fost <capabili> să aducem scaune pentru întâlnirea de ieri şi că el în mărinimia lui le-a pus la dispoziţie <din politeţe>. Aş vrea să-i spun că dacă în 4 ani n-a reuşit să înveţe care sunt obligaţiile lui ca şef al administraţiei locale, nu va învăţa cu siguranţă nici în 8 ani, drept pentru care poate n-ar fi rău ca drumul lui să se oprească aici. Primarul nu face pentru comunitate lucruri din politeţe. Edilul unei localităţi este obligat să facă tot ce stă în puterile lui pentru binele comunităţii. Dacă au trecut cumva prea mulţi ani de atunci, am să-i amintesc ce a jurat la momentul învestirii: «Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor». Aşadar, lucrurile nu se fac din politeţe”, spune Ion Chisăliţă.

„De altfel, nu eu i-am solicitat ajutorul, ba din contră. El a fost cel care în data de 16 septembrie, la ora 9:20 mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp în care îşi oferea sprijinul pentru buna desfăşurare a evenimentului, lucru ce mi s-a părut de bun-simţ, astfel că am şi răspuns 4 minute mai târziu, spunându-i că dacă va fi necesar îl voi anunţa în timp util:

Fac public acest mesaj privat doar din raţiuni ce ţin de stabilirea adevărului şi asta pentru că din păcate edilul în funcţie nu a făcut nimic altceva în toată această campanie electorală decât să jignească, să dezinformeze şi să împroaşte cu noroi în stânga şi în dreapta, în loc să-şi prezinte proiectele şi viziunea pentru următorul mandat. Adevărul este că atunci când nu ai făcut nimic în 4 ani, în afara unor parcări, a unor terenuri de fotbal sau tenis, ori o asfaltare peste gurile de canal, realizată cu o săptămână înainte de alegeri, nu prea ai ce pune, cum se spune, pe masă. În cazul acesta, cea mai simplă metodă de a câştiga un vot în plus e să-ţi denigrezi adversarul”, a punctat Ion Chisăliţă pe blogul său.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite