Rareș Bogdan și Marcel Vela, alături de candidații PNL din Caransebeș, Moldova Nouă și Oravița

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, ministrul Ion Marcel Vela, președintele Filialei Județene PNL, și Andra Pleșa, candidatul liberal la Primăria Caransebeș s-au întâlnit ieri, 19 septembrie, cu cetățenii din municipiu. Au avut loc și două întâlniri pe teme specifice, una cu reprezentanții pensionarilor și o alta cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

De asemenea, Rareș Bogdan, Ion Marcel Vela și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin Romeo Dunca s-au întâlnit cu cetățenii din Oravița pentru a-l susține pe candidatul la Primărie Doru Novăcescu.

Apoi echipa liberală a fost la Moldova Nouă, alături cu Ion Chisăliță, candidatul PNL la Primărie. Rareș Bogdan a subliniat că o mare șansă pentru dezvoltarea comunităților locale sunt cele aproape 80 de miliarde de euro alocate României datorită eforturilor președintelui Klaus Iohannis. Ion Chisalita a prezentat proiectele pe care le-a inițiat în timpul mandatului său de primar și care au obținut finanțări UE.

Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin

(P.E.)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite