Primarul Felix Borcean execută sentința fără să crâcnească

Participanții la momentul punerii în funcțiune, joi, 11 februarie, a Stației de Epurare de la Jupa au fost martorii unei (alte) scene cu adevărat surprinzătoare.

 

Deși se știe despre Bebe Pasere că acesta cam obișnuiește să funcționeze sub acoperirea tătucii sale politice Mocioalcă, viceprimarul revocat al Caransebeșului a apărut la eveniment total descoperit. Ce a urmat vedeți în poză.

 

Credeam că vremea câinească este cea care l-a determinat pe Felix Borcean să-l ia pe Pasere sub umbrela sa. Dar… nu! Iată cum și-ar fi explicat gestul primarul, când a fost luat la întrebări de consilierii locali care votaseră debarcarea din funcție a viceprimarului: „Instanța a dat miercuri, 10 februarie, o soluție de suspendare a hotărârii Consiliului Local prin care a fost demis domnul Pasere. Până la pronunţarea instanţei de fond învestite cu acţiunea în contencios administrativ, trebuie să execut decizia Tribunalului Caraș-Severin, aceea de a-l lua sub umprela mea de primar pe domnul viceprimar Pasere”. În caz că i se va da câștig de cauză și pe fond, vicele Bebe Pasere va avea dreptul să-și cumpere din banii municipalității o umbrelă pe măsură. Până atunci, Borcean își dorește un adjunct sănătos. (Huzurdeul Gugulan)

 

 

* „Caterinci” este o rubrică-pamflet. Chiar dacă poate nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite