Primarul Ioan Popa a prezentat oportunitățile Reșiței la cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa

 

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, și reprezentanții Agenției de Dezvoltare Locală Reșița au participat, săptămâna aceasta, la cea de-a XXIV-a ediție a Târgului internațional pentru imobiliare și investiții EXPO REAL 2021, la München, Germania.

 

Ediția cu numărul 24 a EXPO REAL International Trade Fair for Property and Investment – cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa – a avut loc la începutul acestei săptămâni, în perioada 11-13 octombrie, la centrul de expoziții Messe din München.

 

Evenimentul, care găzduiește industria imobiliară din întreaga lume, s-a bucurat de prezența a 1.198 de expozanți din 29 de țări și peste 19.200 de participanți din 52 de țări. Printre aceștia, în cadrul standului comun al României organizat de AHK (Asociaţia Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană Deutsch-Rumänische Industrie – und Handelskammer) – reprezentantul oficial al societății de târguri Messe München în România – s-a aflat și o delegație care a promovat activitatea comercială, sectorul imobiliar și investițiile din municipiul Reșița. Aceasta a fost formată din primarul Ioan Popa și reprezentanții Agenției de Dezvoltare Locală Reșița – administratorul Oana Borza și economistul Dana Manta.

 

„Alături de noi, la stand a fost prezent și dezvoltatorul imobiliar din Reșița – CEETRUS România, pentru a promova potențialul orașului. În cadrul târgului am avut stabilite întâlniri cu diverși potențiali investitori și cu reprezentanți ai altor orașe dezvoltate din Europa, pentru a învăța exemple de bune practici în dezvoltarea comunităților. Beneficiile acestei participări sunt: vizibilitate și marketing de țară, poziționarea Reșiței ca destinație investițională, oportunitatea de a întâlni și interacționa cu investitori privați și instituționali cu focus pe proiecte și investiții, marketing direct”, informează Primăria Reșița.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available