Primarul Ioan Popa, la intrarea în 2022: „Trebuie să avem încredere în forțele noastre, să muncim împreună și să lăsăm la o parte lucrurile care ne pot dezbina”

 

Acum, la cumpăna dintre ani, primarul Ioan Popa transmite mulțumiri reșițenilor care i-au fost și i-au rămas alături, tuturor celor care au încredere că Reșița va crește în continuare, de la an la an.

 

„Dragi reșițeni,

La cumpăna dintre ani vreau să vă transmit toate gândurile mele bune.

Anul ce trece a fost un an complicat, însă de fiecare dată am reușit să găsim soluții pentru a depăși obstacolele cu care ne-am confruntat. Mulțumesc tuturor colegilor și colaboratorilor care mi-au fost alături în activitatea din acest an și reșițenilor pentru că au încredere în noi. Reșița crește, se schimbă în fiecare an, însă pentru a ajunge acolo unde ne dorim este nevoie de sprijinul întregii comunități. Trebuie să avem încredere în forțele noastre, să muncim împreună și să lăsăm la o parte lucrurile care ne pot dezbina.

Vă doresc multă sănatate și un An Nou fericit, alături de familie și persoanele dragi.”, este mesajul transmis reșițenilor, la final de an, de primarul Ioan Popa.

 

 

Intrarea în Noul An va fi marcată de municipalitatea reșițeană cu două focuri de artificii – unul, devenit tradițional, în Centrul Civic al orașului, și un altul în Govândari, în Parcul Tricolorului. „Ca în fiecare an de când sunt la Primărie, în noaptea de Revelion avem programat spectacol de artificii – a anunțat primarul Reșiței. De această dată, însă, nu am antamat discuții cu trupe de muzică, pentru că, efectiv, pandemia m-a pus în dificultate și nu am vrut să ne angajam la niște cheltuieli care poate că se făceau, poate nu. Deși valul patru s-a cam dus, se vehiculează că valul cinci ar trebui să înceapă. Cred că atitudinea pe care noi, municipalitatea, am luat-o în acest final de an a fost una corectă, să stăm într-o zonă de așteptare și să fim circumspecți la ce se întâmplă. Ca și anul trecut, le spun tuturor «Bucurați-vă de familii!», cred că este mai bine decât orice altceva”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite