Primarul Ioan Popa: „Reșița are viitor!” [FOTO]

 

Intenția edilului Ioan Popa este de a transforma Reșița, prin proiectele pe care primăria le derulează, într-un oraș în care tinerii să își dorească să rămână, să se dezvolte și de care să fie mândri.

 

Peste 500 de tineri din Reșița care au ajuns, în ultimele luni, la vârsta majoratului, s-au întâlnit, într-un cadru festiv, cu primarul municipiului, Ioan Popa, care le-a înmânat diplome de cetățeni majori. „Am sărbătorit peste 500 de tineri reșițeni, proaspăt deveniți cetățeni majori. Am simțit că este datoria noastră să le fim alături în acest moment extrem de important din viața lor. I-am încurajat să viseze, să își dorească, să muncească și să reușească! Noi, prin toate proiectele pe care le desfășurăm, încercăm să facem din Reșița un oraș în care ei să își dorească să rămână, să se dezvolte și de care să fie mândri. Reșița a re viitor!”, a transmis edilul.

 

De asemenea, în cursul zilei de ieri, echipa proiectului Erasmus+ „A Healthy life in a Healthy Environment” – formată din elevi și cadre didactice de la Colegiul Național „Diaconovici-Tietz” din Reșița și de la unități de învățământ din Innsbruck (Austria) și Merano (Italia) – a efectuat o vizită la Primăria Reșița. „Am fost alături de elevii și profesorii care desfășoară, în perioada 15 – 20 mai, reuniunea de proiect Erasmus+. I-am felicitat pentru că au reușit să organizeze acest eveniment la Reșița și mai ales că aleg să se implice voluntar în astfel de inițiative ce îi ajută să crească, să cunoască și să aibă încredere în ei”, a precizat primarul Ioan Popa. Despre întâlnirea de la primărie, Florica Molnar, director al Colegiului Național „Diaconovici-Tietz” și coordonatorul proiectului, a spus: „A fost o întâlnire cordială, nonformală, deschisă, susținută de către domnul primar, în limba engleză și italiană, despre cât de importantă este asumarea apartenenței la spațiul european comun și despre cele trei direcții principale care sunt urmărite pentru creșterea calității vieții la Reșița. Oaspeții, care au mai fost aici, au remarcat schimbările în bine ale orașului nostru în ultimii ani!”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available