Primarul Ioan Popa s-a vaccinat azi împotriva COVID-19. „Este o alegere personală, pe care fiecare o ia în funcție de convingerile sale”

Primarul Reșiței s-a vaccinat azi, 13 martie, cu prima doză împotriva COVID-19. Ar fi făcut-o mai devreme, dar, fiind confirmat pozitiv cu coronavirusul SARS-CoV-2 la sfârșitul lunii decembrie, a trebuit să aștepte să treacă circa două luni de la vindecare, conform recomandării specialiștilor.

Anunțul privind vaccinarea prmarului Ioan Popa l-a făcut chiar acesta, pe pagina sa de Facebook. „Astăzi m-am vaccinat împotriva covid-19, la unul din centrele de vaccinare din Reșița. Este o alegere personală, pe care fiecare o ia în funcție de convingerile sale, însă eu consider că, în situația actuală, această alegere reprezintă un gest de responsabilitate socială ce ne poate ajuta să depășim mai repede situația fără precedent în care ne aflăm cu toții. Consultă platforma națională de vaccinare și programează-te, pentru binele tău și al celor din jurul tău!”, este mesajul transmis de edil reșițenilor, și nu numai acestora.

Potrivit DSP Caraș-Severin, de la debutul campaniei de vaccinare și până ieri, în județ s-au primit 25.036 doze de vaccin anti-Covid-19 de la Pfizer, 1.280 doze de la Moderna și 1.500 doze de la AstraZeneca. S-au administrat 25.954 de vaccinuri, după cum urmează: Spitalul Județean de Urgență Reșița – 3267, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – 7682, Spitalul Orășenesc Oravița – 6677, Spitalul Orășenesc Moldova Nouă – 3399, Spitalul Orășenesc Oțelu Roșu – 238, Sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” Reșița – 1733, Sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan Reșița – 880, Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Peia” Reșița – 698, Centrul Militar Județean din Reșița – 60, Centrul Multifuncțional Bozovici – 660, Clădire Administrativă Bocșa – 660.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite