Primul serviciu de video streaming care ajută ursuleții orfani

Bearflix, primul serviciu de video streaming care ajută la susținerea prin donații a Centrului pentru Reabilitarea Urșilor Orfani din România, a fost lansat luni de WWF România.

Reprezentanții WWF România declară că pe platforma Bearflix publicul larg și susținătorii proiectului vor putea urmări episoade cu filmări de la Orfelinat, care prezintă viața de zi cu zi a ursuleților aflați în programul de reabilitare.

„Bearflix transmite nu doar povești de succes, ci și informații esențiale despre importanța, biologia și comportamentul acestui animal fascinant”, au subliniat reprezentanții WWF România.

Împărțit în patru categorii, Bearflix Originals, Binge-Worthy, Comedy Cub și Children & Family, Bearflix are conținut video exclusiv de la Centrul de Reabilitare Bear Again. Filmele prezintă programul de reabilitare de doi ani, cum ajung ursuleții orfani, cu ce se hrănesc, care sunt provocările lor și prin ce etape trec până se pot întoarce în pădure. „Eu când vreau să mă cațăr, mă cațăr”, „Mănâncă, joacă-te, iar mănâncă”, „Fight Cub” și „Plouă cu Găleata” sunt doar câteva din zecile de filme care rulează în acest moment pe Bearflix.

Bear Again – Centrul pentru Reabilitarea Urșilor Orfani din România este singurul de acest fel din Europa și funcționează în Munții Hășmaș din județul Harghita.

„Centrul funcționează doar din donații, de aceea WWF România îi vine în ajutor cu o campanie de strângere de fonduri atipică, sub forma unei platforme cu conținut video pe nume Bearflix, care funcționează ca orice alt serviciu de streaming. Cei care intră pe Bearflix vor observa că toate filmele sunt cu și despre urșii orfani, iar abonamentele pentru membri sunt, de fapt, donații lunare către centrul de reabilitare”, au menționat reprezentanții WWF România.

Bear Again a fost înființat în urmă cu 16 ani, aici fiind îngrijiți peste 150 de urși care au fost eliberați din nou în sălbăticie. Județul Caraș-Severin are o populație de urși extrem de importantă, aceștia fiind specie ocrotită de lege.

Sursă foto: Gabriel Galgoczy

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite