Probleme cu apa în cartierul Lunca Bârzavei

Două avarii apărute în rețeaua de distribuție a apei în Reșița, una la conducta magistrală din cartierul Lunca Bârzavei, alta în zona Parcului Copilului, vor afecta consumatorii până la finalizarea intervențiilor operate de Aquacaraș.

Într-un mesaj public adresat reșițenilor din cartierul Lunca Bârzavei (inclusiv Calea Timișorii), conducerea Aquacaraș informează că astăzi, 29 iulie, s-a luat măsura de a izola un tronson de 300 de metri din conducta magistrală ce alimentează întregul cartier Lunca Bârzavei.

„Până la efectuarea săpăturii în carosabil și remedierea unei avarii apărute pe acest segment, utilizatorii de la etajele superioare vor resimți scăderi ale presiunii apei. Acest impediment va fi înlăturat în următoarele zile. Pentru orice problemă apărută, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraș la numerele de telefon 0255215643 și 0766341274”, anunță conducerea Aquacaraș.

Totodată, pentru intervenția la o avarie pe str. Gurghiului, astăzi la ora 10 a fost întreruptă furnizarea apei pentru locatarii din zona Parcul Copilului, respectiv pe străzile Cibinului, Gurghiului și Almăjului. Reluarea distribuție apei este estimată pentru ora 16.

În acest al doilea caz, „ulterior orei 16.00, vă rugăm să ne semnalați orice neconformitate a caracteristicilor de aspect și miros, ale apei, la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255215643, Exploatarea Reșița tel. 0255212458. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite