Handbalistul Florin Ciubotariu a pus punct unei cariere de excepţie! „Reşiţa are un loc aparte în inima mea”

Încă un component al celei mai frumoase echipe din istoria handbalului reşiţean a decis să pună capăt carierei active.

Ajuns la vârsta de 36 de ani, Florin Ciubotariu şi-a anunţat oficial retragerea din activitatea competiţională, el urmând să se dedice de acum antrenoratului. Florin Ciubotariu încheie o carieră de 17 ani la cel mai înalt nivel al handbalului românesc. A început handbalul la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi a semnat primul contract de profesionist în 2003, cu Fibrex Piatra Neamț.

Cei mai buni ani din cariera sa au fost însă aceia petrecuţi la UCM Reșița, formație cu care a câștigat de trei ori Cupa Challenge şi o dată Cupa României. Tot de la echipa pregătită de Aihan Omer în acea perioadă, valorosul jucător de pe extrema stângă a ajuns și la prima reprezentativă, la care a bifat 64 de apariții. Suceveanul Florin Ciubotariu n-a uitat anii frumoşi petrecuţi în urbea de pe Bârzava, lucru dovedit de mesajul postat aseară pe pagina sa de socializare:


„A fost o mare onoare să joc pentru Suceava! Un privilegiu să antrenez pe CSM Botoşani! Mulţumesc acestui sport deosebit, echipelor unde am evoluat, colegilor, antrenorilor, suporterilor inimoşi. Un loc aparte ♥ UCM REŞIŢA!”

Florin Ciubotariu a început actualul sezon ca jucător al grupării CSM Botoșani, pentru a fi desemnat pe parcurs antrenor principal al acestei formaţii. În decembrie anul trecut, Florin s-a bucurat încă o dată de aplauzele reşiţenilor: el a fost prezent la emoţionanta întâlnire a suporterilor cu artizanii „triplei” din Cupa Challenge, cea mai frumoasă performanţă din istoria handbalului reşiţean.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available