Gazon ca-n palmă în Valea Domanului! Cristi Bobar: „Vom avea o excelentă suprafaţă de joc”

Începute luna trecută, lucrările de reabilitare a gazonului de la Stadionul „Mircea Chivu” se apropie de final, iar rezultatul îl mulţumeşte pe președintele grupării din Valea Domanului. Cristian Bobar e convins că, până la începerea campionatului, Reşiţa va avea un teren de nivelul Ligii I.

„Suprafața de joc a terenului de iarbă din Valea Domanului este finalizată în proporție de 80%. S-au făcut până acum lucrări la teren, acesta arată foarte bine și la data finalizării sunt convins că vom avea o suprafață excelentă de joc. S-au montat 22 de aspersoare, s-a făcut acea nisipare prin care s-au depus peste 20 de tone de nisip în teren, iar încă trei săptămâni de acum înainte, nu va mai intra nimeni pe teren, și mă refer aici inclusiv la echipa noastră de fotbal. Vom continua săptămânal cu tratamentele pentru suprafața de joc, va fi supraînsămânțare, vor fi perforaje și erbicidare, toate făcute până în luna octombrie.

În momentul de față, chiar avem un gazon foarte bun, arată excelent, iar în aceste zile au fost multe ploi, am verificat terenul dacă ține apă, lucrurile sunt în regulă și partea bună este că acest gazon a avut un drenaj foarte bun. Sunt sigur că vom avea un teren de nivelul Ligii I până la startul de campionat, lucru pe care mi l-am dorit foarte mult”, a declarat președintele CSM Reșița, Cristi Bobar.

Pentru a menaja noua suprafaţă de joc, rosso-nerii reşiţeni efectuează antrenamentele fie pe terenul sintetic din Valea Domanului, fie pe arena Gloria. Săptămâna aceasta, CSM Reşiţa va mai susţine două partide amicale: mâine, elevii lui Alex Pelici vor întâlni la Hunedoara formaţia U Cluj, iar sâmbătă e programat la Reşiţa, pe Stadionul Gloria, un nou amical cu CS Hunedoara.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite