Probleme în paradisul aliaților din Primăria Caransebeș, Borcean-Pasere

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe jurămintele de consilieri locali și pe documentele de la alegerea viceprimarului de Caransebeș, că au și apărut primele contre între primarul Felix Borcean și vicele Bebe Pasere.

Disputa a plecat de la noua organigramă propusă de către primarul Felix Borcean legislativului local, organigramă prin care primarul refăcea structura aparatului propriu al primarului și care, se pare, n-a fost pe placul viceprimarului Bebe Pasere. Așa că ea a primit aviz negativ în comisia controlată de către PRO România, partid condus la nivel local de actualul viceprimar.

Iar Felix Borcean a ieșit deja public să declare c-ar fi auzit că viceprimarul Pasere ar fi supărat pentru că nu are și el atribuții de șef prin primărie. Borcean spune că o astfel de abordare este nelalocul ei și că în primărie ar trebui să existe o echipă care să tragă în aceeași direcție pentru binele orașului.

La rândul său, contactat de redacția noastră, Bebe Pasere spune că nu-și dorește să conducă nimic și că, dacă asta a înțeles primarul Felix Borcean, e treaba lui. „Eu nu vreau să comentez deloc situația, nu vreau să intru în polemică cu domnul primar. E părerea lui, e problema lui…”, ne-a spus viceprimarul Pasere, ferindu-se să facă mai multe declarații.

 

Explicație foto: În agitata zi de 2 noiembrie 2020, când Bebe Pasere a fost ales viceprimar cu voturile consilierilor PRO România, PSD și PMP, Felix Borcean părea a fi în al nouălea cer. Sursă foto: caon.ro. 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite