Program prelungit pentru eliberarea actelor de identitate. Serviciile de evidenţa persoanelor din Caraş-Severin vor fi deschise și în weekend

 

Serviciile publice comunitare de evidenţa persoanelor din judeţul Caraş-Severin vor avea un program special cu publicul în zilele de 8 şi 9 iunie, pentru soluționarea tuturor cererilor de eliberare a actelor de identitate expirate, pierdute sau deteriorate ale persoanelor cu drept de vot.

 

Serviciile publice comunitare de evidenţa persoanelor de pe raza judeţului Caraş-Severin vor avea program extins pentru eliberarea documentelor de identitate, în vederea facilitării participării cetățenilor la alegerile locale din 9 iunie 2024. Acestea vor prelua solicitările şi vor elibera actele de identitate după următorul program:

 

  • sâmbătă, 8 iunie, între orele 08.00 – 16.00;
  • duminică, 9 iunie, între orele 07.00 – 16.00 în teritoriu, respectiv 07.00 – 19.00 în municipiul Reşiţa.

 

„Pe perioada celor două zile se întocmesc și eliberează acte de identitate cu respectarea tuturor prevederilor legale prevăzute de OUG 97/2005 și HG 295/2021. În acest sens, cetățenii trebuie să prezinte pentru întocmirea și eliberarea actelor de identitate documentele prevăzute de aceste acte normative”, se precizează într-un comunicat transmis de Cancelaria Prefectului.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available