Suntem prezenți și pe

Politică

PSD-iștii în campanie electorală, ”blindați” de funcționari publici și elevi. Liberalii reșițeni le arată obrazul

Publicat cu

în

Liberalii reșițeni s-au scandalizat după ce au văzut fotografii cu o echipă de handbal, susținută de Primăria Reșița, în sediul PSD Caraș-Severin unde apăreau alături de deputatul Luminița Jivan, unul dintre candidații PSD la alegerile europarlamentare.

În opinia acestora folosirea acestor eleve, care au făcut performanță alături de profesoara lor, Lucia Moruț, tocmai acum, în plină campanie electorală, ar încălca toate normele de etică și bun simț și condamnă cu fermitate implicarea echipei de junioare III în astfel de jocuri politice.

Doamna Lucia Moruț – o profesionistă desăvârșită – a simțit nevoia să aducă ode de mulțumire reprezentanților PSD pentru ”ajutorul” oferit, folosind și tinerele sportive pentru ca felicitările dânsei să capete consistență. Considerăm că este un lucru normal să sprijini sportivii cu rezultate, dar să te folosești de copii în scop electoral este un gest total deplasat” se arată într-un comunicat de presă remis redacției de către liberalii din Reșița.

Mai mult, documentul cu pricina lasă de înțeles că profesoara Moruț nu ar fi vrut doar să ”culeagă” mulțumirile deputatului Luminița Jivan ci ar viza și susținerea PSD pentru ca aceasta să ocupe postul de director adjunct la Liceul ”Traian Vuia” din Reșița, instituție de învățământ unde funcționează și clasele cu profil sportiv din municipiu.

Inspectoratul Școlar Județean a devenit, prin domnul inspector școlar general Marius Cornici, platformă de propagandă electorală, iar preocuparea față de situația examenelor naționale pe care se pregătesc să le susțină elevii în scurt timp nu se vede că ar exista” se mai menționează în comunicatul de presă citat.

De altfel, PNL Reșița spune că PSD s-ar folosi frecvent de funcționarii publici și șefii de deconcentrate din județ pentru a face campanie electorală partidului ceea ce, în opinia liberalilor, ar fi un gest total reprobabil.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate56 de minute în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate5 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație6 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate10 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite