PSD-iștii în campanie electorală, ”blindați” de funcționari publici și elevi. Liberalii reșițeni le arată obrazul

Liberalii reșițeni s-au scandalizat după ce au văzut fotografii cu o echipă de handbal, susținută de Primăria Reșița, în sediul PSD Caraș-Severin unde apăreau alături de deputatul Luminița Jivan, unul dintre candidații PSD la alegerile europarlamentare.

În opinia acestora folosirea acestor eleve, care au făcut performanță alături de profesoara lor, Lucia Moruț, tocmai acum, în plină campanie electorală, ar încălca toate normele de etică și bun simț și condamnă cu fermitate implicarea echipei de junioare III în astfel de jocuri politice.

Doamna Lucia Moruț – o profesionistă desăvârșită – a simțit nevoia să aducă ode de mulțumire reprezentanților PSD pentru ”ajutorul” oferit, folosind și tinerele sportive pentru ca felicitările dânsei să capete consistență. Considerăm că este un lucru normal să sprijini sportivii cu rezultate, dar să te folosești de copii în scop electoral este un gest total deplasat” se arată într-un comunicat de presă remis redacției de către liberalii din Reșița.

Mai mult, documentul cu pricina lasă de înțeles că profesoara Moruț nu ar fi vrut doar să ”culeagă” mulțumirile deputatului Luminița Jivan ci ar viza și susținerea PSD pentru ca aceasta să ocupe postul de director adjunct la Liceul ”Traian Vuia” din Reșița, instituție de învățământ unde funcționează și clasele cu profil sportiv din municipiu.

Inspectoratul Școlar Județean a devenit, prin domnul inspector școlar general Marius Cornici, platformă de propagandă electorală, iar preocuparea față de situația examenelor naționale pe care se pregătesc să le susțină elevii în scurt timp nu se vede că ar exista” se mai menționează în comunicatul de presă citat.

De altfel, PNL Reșița spune că PSD s-ar folosi frecvent de funcționarii publici și șefii de deconcentrate din județ pentru a face campanie electorală partidului ceea ce, în opinia liberalilor, ar fi un gest total reprobabil.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite