Suntem prezenți și pe

Politică

Rareș Bogdan, întâlnire în Centrul Civic cu reșițenii

Publicat cu

pe

Echipa de campanie a PNL ajunge miercuri, de la ora 17 la Reșița unde candidații partidului, în frunte cu deja cunoscutul Rareș Bogdan, se vor întâlni cu alegătorii și simpatizanții.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt așteptate peste 2000 de persoane, dintre care 1000 doar din municipiu. ”Eu pot să vă garantez că la noi nu va fi ca la Târgoviște, lumea va putea să intre în oraș fără parolă” a taxat primarul Ioan Popa evenimentele halucinante de la Târgoviște acolo unde, din cauza unui miting la care a venit și Liviu Dragnea, polițiștii le cereau parole șoferilor care doreau să intre în oraș.

Acesta a mai făcut apel la politicieni să facă o campanie curată și i-a condamnat pe cei din PSD că se folosesc de șefii de deconcentrate în campanie: ”Peste tot unde se duc în campanie Waldi Murgu, Miloș și alții merg după ei și le fac campanie. Eu am angajat sute de persoane, specialiști, în primărie dar mi-e rușine să mă duc să le zic să se înscrie în partid” a mai declarat primarul Ioan Popa.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC