Rareș Bogdan, întâlnire în Centrul Civic cu reșițenii

Echipa de campanie a PNL ajunge miercuri, de la ora 17 la Reșița unde candidații partidului, în frunte cu deja cunoscutul Rareș Bogdan, se vor întâlni cu alegătorii și simpatizanții.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt așteptate peste 2000 de persoane, dintre care 1000 doar din municipiu. ”Eu pot să vă garantez că la noi nu va fi ca la Târgoviște, lumea va putea să intre în oraș fără parolă” a taxat primarul Ioan Popa evenimentele halucinante de la Târgoviște acolo unde, din cauza unui miting la care a venit și Liviu Dragnea, polițiștii le cereau parole șoferilor care doreau să intre în oraș.

Acesta a mai făcut apel la politicieni să facă o campanie curată și i-a condamnat pe cei din PSD că se folosesc de șefii de deconcentrate în campanie: ”Peste tot unde se duc în campanie Waldi Murgu, Miloș și alții merg după ei și le fac campanie. Eu am angajat sute de persoane, specialiști, în primărie dar mi-e rușine să mă duc să le zic să se înscrie în partid” a mai declarat primarul Ioan Popa.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite