Razii polițienești în Muncitoresc, Dealul Crucii și nu numai

230 de persoane legitimate, substanțe interzise, infracțiuni la regimul rutier, 26 de sancțiuni aplicate – toate acestea sunt rezultatul acțiunii desfășurate în sistem integrat, ieri, 3 martie, de polițiști și jandarmi, în locuri mai „intunecate” ale municipiului Reșița, informează Jandarmeria Caraș-Severin.

„Efectivele de ordine publică au desfășurat ieri, 3 martie, mai multe misiuni în zone care prezintă o infracționalitate crescută. Acțiunile au avut ca scop prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, în zonele Muncitoresc, Dealul Crucii, Moara Juracek, dar și în alte zone ale municipiului. Pe parcursul acțiunilor au fost legitimate peste 230 de persoane, polițiștii instituind filtre rutiere pe drumurile publice, fiind oprite și verificate 72 de autovehicule”, transmit jandarmii cărășeni.

Au fost constatate și două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, un conducător auto fiind depistat conducând autovehiculul fără a deține permis de conducere, iar un altul avea în autoturism două recipiente ce conțineau substanțe sub formă de pulbere și fragmente vegetale de culoare verde oliv, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Polițiștii și jandarmii reșițeni au continuat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, context în care în anumite situații au fost aplicate «avertismente scrise»”, precizează aceleași surse, menționând și faptul că polițiștii și jandarmii cărășeni vor organiza astfel de acțiuni preventive și în perioada următoare.

Sursă foto: Jandarmeria Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available