Fum fără foc pe Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Reșița [FOTO-VIDEO]

Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit de urgență, miercuri, 3 martie, cu trei echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, asupra unui presupus incendiu izbucnit într-un salon al Secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Reșița. 

Pacienții din salon, dar și cei din apropiere, au fost evacuați. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit al unui aparat de ventilație mecanică pentru respirație.

Din fericire, nu este vorba despre un eveniment nedorit la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, ci doar scenariul unui exercițiu pus în aplicare de către pompierii militari de la ISU Semenic. Cu acest prilej a fost verificat modul de acțiune a personalului din spital, făcându-se, totodată, și instruirea acestuia pe linia prevenirii și stingerii incendiilor.

Premergător exercițiului, ar fi fost executat de către specialiștii inspectoratului și un control de fond la Spitalul Județean, pe toate cele trei staționare, controlul făcându-se pe linie de prevenire și stingere a incendiilor: clădiri, parte tehnică, instalații electrice, mijloace de detecție, dotare, actualizări documente, etc.

Sursă foto/video: ISU Semenic

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available