Reabilitarea și modernizarea grădinițelor și creșelor din Reșița. Încep lucrările la Grădinița Nr. 3 din cartierul Muncitoresc [FOTO]

 

Primăria Reşiţa, care derulează un amplu program de modernizare a tuturor unităţilor de învăţământ din oraş, a predat către constructor amplasamentul Grădiniței cu Program Normal Nr. 3 din cartierul Muncitoresc, pentru demararea lucrărilor de reabilitare şi extindere. 

 

Modernizarea Grădiniței cu Program Normal Nr. 3 din cartierul Muncitoresc face parte din programul „Reabilitarea și modernizarea grădinițelor și creșelor din municipiul Reșița”, derulat de primărie cu finanţare din fonduri europene. „Imobilul a fost predat constructorului pentru a demara lucrările. Grădiniţa va fi modernizată complet prin lucrări de izolare termică, extindere și mansardare. Valoarea totală a lucrărilor este de aproape 1.500.000 de lei, fonduri europene.”, informează Primăria Reşiţa.

 

Proiectul de reabilitare,  extindere și mansardare a Grădiniţei Nr. 3 presupune o serie de intervenţii cum ar fi: refuncţionalizarea spațiilor prin realizarea unui nou corp de clădire; înlocuirea tâmplăriilor exterioare; consolidarea construcţiei; reparații, finisaje şi amenajări interioare; refacerea învelitorii din țiglă ceramică; reabilitarea instalațiilor interioare şi exterioare; montarea de panouri solare;  măsuri pentru asigurarea accesului facil pentru persoanele cu dizabilități (rampe, grupuri sanitare adaptate).

 

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 15 luni.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite