Reacție promptă după tragedia de la Medreș: Daniel Nechita și Valentin Armașu dau o lecție autorităților din Bocșa!

O teribilă veste a venit zilele trecute după ce un bocșean a fost găsit înecat în Lacul Medreș din Bocșa. Un bărbat în vârstă de 44 de ani căzuse în digul lacului, de unde a fost scos de către pompieri înecat.

„Partidul Ecologist Român acuză autoritățile din Bocșa că nu au amenajat corespunzător zona de agrement de la acest lac unde vin atât turiști, cât și locuitorii orașului. PER cere cu insistență a fi luate măsuri pentru siguranța turiștilor și a tuturor celor care își petrec timpul liber la Lacul Medreș, pentru evitarea altor evenimente tragice”, transmite Daniel Nechita.

Acesta a avut o întâlnire cu Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin, iar cei doi au convenit să lase faptele să vorbească. Așa că Nechita are susținerea și implicarea PER pentru rezolvarea fizică a problemei, prin punerea în siguranță a lacului, și mai ales a malului, aspect asupra căruia vom reveni în zilele următoare.

PER Caraș-Severin condamnă indolența autorităților locale care, pe lângă protecția mediului, ar trebui să fie preocupate și de siguranța cetățenilor, una neexcluzând-o pe cealaltă. Zeci de cetățeni din orașul Bocșa ne-au sesizat că au transmis Primăriei Bocșa diverse petiții cu privire la nesiguranța și pericolul pe care îl reprezintă starea de degradare a malurilor și infrastructurii Lacului Medreș, cu solicitarea de a lua măsuri. Dar, arată PER, ceea ce Primăria n-a reușit să rezolve în urma zecilor de sesizări, s-a angajat Daniel Nechita să facă, pentru că siguranța cetățeanului este mai presus de orice. Iar la PER deviza clară este „Fapte, nu vorbe!”.

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite