Record în Valea Domanului: CSM Reșița, 4 goluri în 22 de minute!

 

După ce au încasat trei goluri într-o repriză, săptămâna trecută, în deplasarea de la Progresul Pecica, rosso-nerii Reșiței și-au spălat (cât de cât) rușinea în Valea Domanului, astăzi, tot în fața unei echipe arădene, și tot într-o repriză.

 

CSM Reșița și-a îngenuncheat azi adversarul, ACB Ineu, în prima treime a meciului, punctând de patru ori în 22 de minute – un veritabil record stabilit de gazde pe Stadionul „Mircea Chivu”. Au marcat: Alexandru Negru (min. 9), Laurențiu Breșneni (17), Vlad Chera (24) și Alexandru Avramovici (31). Antrenorul Călin Cheregi a găsit astfel soluții ofensive în condițiile în care Drăghiceanu și Gakou Aboubacar erau suspendați pentru această etapă. Rosso-nerii chiar ar mai fi putut înscrie, au dominat și în repriza secundă, și-au creat și alte ocazii de gol, însă scorul a rămas neschimbat: 4-0 (4-0). După debutul în naționala U20 a României (2-0 cu Polonia), Rimovecz a revenit alături de Ardei în centrul apărării, acolo unde a lipsit motivat în meciul de coșmar din etapa trecută.

 

Antrenorul Călin Cheregi i-a trimis azi în teren pe: Zimmermann – Szijj, Ardei, Rimovecz, Fota (82, Gomboș) – R. Petre, I. Popescu, Breșneni (72, Curescu), Chera, Negru (72, Domil) – Avramovici.

 

După această etapă, a 14-a, din Seria 8 a Ligii 3, în care toate echipele din zona superioară a clasamentului au obținut victorii, CSM Reșița se menține pe primul loc, cu 30 de puncte, fiind urmată de Șoimii Lipova (3-0 cu Progresul Pecica) – 29, Ghiroda și Giarmata Vii (4-1 la Phoenix Buziaș) – 27, Crișul Chișineu Criș (5-0 cu Avântul Periam) – 24, Pobeda Star Bisnov (1-0 la Gloria Lunca-Teuz Cermei) – 20. Săptămâna viitoare, în ultima partidă din acest an, rosso-nerii joacă la Pobeda Star Bisnov, formație care a învins în tur în Valea Domanului, întrerupând atunci o serie de cinci victorii consecutive al reșițenilor.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite