Reșița, pentru o zi, capitala lionismului românesc!

 

Ziua de 27 iulie 2021 a fost una specială pentru lionismul reșițean. În capitala Banatului Montan s-au aflat laolaltă, în premieră, guvernatorul în funcție al Districtului 124 România, Pompilia Szellner, trei dintre foștii guvernatori, Iștvan David, Toma Mișcă și Daniela Holzheimer, viceguvernatorul Marin Florin Ilieș, președintele regional Cristi Balaș, cărora li s-au alăturat și alți reprezentanți ai lionismului din Timișoara, Deva, Craiova și Drobeta-Turnu Severin.

 

Prezența acestora în Reșița s-a datorat unui eveniment important pentru cluburile Lions Reșița Montană și Lions Onix, care au organizat ceremonialul de preluare-predare a mandatului de președinte club, precum și primirea de noi membri. În cadrul reuniunii de ieri a avut loc și o ședință lionistică de zonă, în cadrul căreia dr. Felicia Quint a primit mandatul de președinte zonal.

 

Clubul Lions Reșița Montană i-a acordat încrederea necesară pentru preluarea unui nou mandat lui Marian Apostol, sub președinția căruia clubul a cunoscut o puternică revigorare, remarcată de toți cei prezenți. „Cu această ocazie, Lions Reșița Montană s-a îmbogățit cu 13 lei noi, ajungând astfel la 27 de membri, care vor asigura valoare adăugată importantă actiunilor de mediu, culturale, sociale, etc. inițiate de club”, a anunțat Marian Apostol. Acesta va fi sprijinit la conducerea clubului de doi vicepreședinți, Dan Sîrbu și Lucian Lotoroșanu, de un secretar, Dorinel Hotnogu, și de un director de club, Adelin Tuță.

 

În ceea ce privește Clubul Lions Onix, membrii acestuia au încredințat mandatul de președinte Karinei Parfenie, care va fi secondată de vicepreședinții Sorina Paulescu și Camelia Sandu. „În cadrul aceleiași întâlniri, doamnele de la Clubul Lions Onix au transformat în leoaice încă opt doamne, care s-au făcut remarcate prin dorința de a participa la viața comunității locale”, a mai precizat Marian Apostol, potrivit căruia cele două cluburi au fost susținute și de cel de-al treilea club reșițean, Kindness, prezent la această acțiune.

 

Această „descălecare” a greilor lionismului românesc în capitala Banatului de Munte a avut ca efect întemeierea unui spirit de solidaritate între cluburile reșițene, hotărâte să lucreze împreună spre binele comunității și spre satisfacția fiecărui membru.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite