Reşiţeanul Vlad Chera revine în Valea Domanului

Cel mai recent transfer al divizionarei secunde CSM Reşiţa este reşiţeanul Vlad Antonio Chera. Jucătorul în vârstă de 20 de ani revine astfel la clubul în care şi-a făcut ucenicia în fotbal.

Vlad Chera este un produs al centrului reșițean de copii şi juniori în cadrul căruia s-a format timp de 7 ani. Ulterior, el a fost transferat la Viitorul Constanța, de unde a plecat sub formă de împrumut la Ripensia Timişoara. Talentatul mijlocaş a evoluat în 27 de partide la Ripensia, de-a lungul unui sezon și jumătate. În ediția de campionat recent suspendată, el a și marcat trei goluri pentru roș-galbeni. Vlad Chera îl urmează astfel pe antrenorul Alex Pelici, pentru o nouă colaborare de succes, de această dată în Valea Domanului.

„După 7 ani petrecuți în Valea Domanului, iar apoi transferat la FC Viitorul Constanța, astăzi jucătorul Vlad Antonio Chera revine acasă pentru cel puțin 1 sezon. Sezonul trecut a evoluat la Ripensia Timișoara. Pe această cale îți dorim mult succes și bine ai revenit acasă!”, este mesajul de bun-venit postat pe pagina de Facebook a CSM Reșița.

La clubul din Valea Domanului a ajuns în această vară şi antrenorul secund Călin Mada, care îl va ajuta în continuare pe Alex Pelici, pe banca tehnică a rosso-nerilor. Stabilită inițial pentru data de 22 iunie, reunirea lotului reșițean a fost amânată pentru 1 iulie, ca urmare a prelungirii stării de alertă.

Sursă foto: FB CSM Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite