Reșițenii nu au dat buzna la terase. Marea relaxare a fost… mică tare [FOTOREPORTAJ]

Deși astăzi, 1 iunie, este prima zi a ceea ce presa a numit „marea relaxare”, la Reșița aceasta nu a fost deloc mare, ba chiar am putea spune că a fost surprinzător de mică. Desigur, vină a avut și ploaia care i-a hărțuit în permanență pe reșițenii amatori de asemenea relaxare.

Numărul celor aciuiți în timpul zilei la terase a fost surprinzător de mic. Chiar dacă administratorii au amenajat terasele în așa fel încât să respecte toate prevederile legale, majoritatea meselor erau goale, ici colo câte-un cetățean stingher sau un grup de 2-3 amatori de discuții pierdeau timpul prin câte-o terasă.

Pentru a vedea cât de mult le-a lipsit reșițenilor această relaxare, am ales să luăm la rând terasele de pe cel mai bogat bulevard în terase: Bulevardul Republicii. Am pornit de la Victoria către Renk. Nici terasele deja celebrelelor berării „Gambrinus” sau „Aurora” n-au mai fost umplute ca pe vremuri de oamenii muncii, nici terasele ceva mai noi, cum sunt Coda Vinci, La Dolce Vita sau Avva nu au debordat de clienți, peste tot putând fi văzute mese libere. E drept că nici complet goale nu au fost aceste terase, dar cu siguranță mult mai puțin frecventate decât ne-am fi așteptat în prima zi după cele câteva luni de restricții…

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available