Reșițenii se pot programa la vaccinare începând de mâine. Centrul de la Liceul de Arte se deschide luni, 25 ianuarie

Primarul Ioan Popa anunță că a fost avizată deschiderea centrului de vaccinare anti-COVID de la sala de sport a Liceului de Arte Sabin Păuța. Programările se vor putea face începând de mâine, 23 ianuarie. Iar vaccinarea persoanelor eligibile pentru etapa a doua se va face de luni, 25 ianuarie.

„Institutul Național de Sănătate Publică a avizat deschiderea Centrului de Vaccinare ce se află în incinta sălii de sport a Liceului de Arte Sabin Păuța. Astăzi am primit și avizul DSP-ului, iar reșițenii pot să se înscrie pentru vaccinare începând de mâine (23.01.2021), când centrul va fi activ pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/. Procesul de vaccinare va începe de luni, în funcție de numărul programărilor”, informează primarul municipiului Reșița.

Centrul de vaccinare de la Liceul de Arte „Sabin Păuța” are patru fluxuri de vaccinare și va fi deservit de medicii și asistenții medicali din rețeaua de medicină școlară, care își vor desfășura activitatea în două schimburi. În primele zile, din cauza numărului limitat de doze, va fi activ un singur flux de vaccinare.

De asemenea, și centrul de vaccinare amenajat în incinta sălii de sport de la Școla Generală „Mihai Peia” din Lunca Pomostului este dotat cu toate cele necesare procesului de imunizare, anunță primarul Popa, și va putea fi deschis în momentul în care vor exista vaccinuri.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite