UPDATE. Restart, azi, pentru handbaliștii de la CSM Reșița! Spectatorii își vor primi înapoi banii pe bilete!

Handbaliștii reșițeni joacă astăzi, 27 februarie, de la ora 17, în Sala Polivalentă din municipiu, o partidă care ar putea însemna un prim important pas spre salvarea de la retrogradare. Jucătorii noștri au acum nevoie, mai mult ca niciodată, de ajutorul suporterilor!

„Stimați spectatori, pentru partida cu CSM Făgăraș, partidă ce va avea loc în data de 27.02.2020, de la ora 17.00 și care va fi televizată, echipa noastră vă propune să suporte costul biletelor de intrare. Avem această inițiativă pentru că ne dorim să veniți în număr cât mai mare, să nu vă pierdeți încrederea în noi până la finalul campionatului și, de ce nu, să vă arătăm că ne pasă, că în ciuda locului din clasament sau a încercărilor noastre de a fi mai buni de la etapă la etapă, dumneavoastră ne susțineți și ne aplaudați întotdeauna la finalul partidei. Nu putem lăsa intrarea liberă pentru că există o hotărâre în vigoare a Consiliului Local care prevede că pentru aceste evenimente se plătește intrare. Ca atare, vă rugăm să plătiți ca de obicei biletele la intrare (o să le personalizăm pentru această etapă), iar la ieșire o să primiți banii înapoi, iar noi o să știm cât avem de suportat. Mulțumim încă o dată și vă așteptăm la sală!”, este mesajul transmis de conducerea echipei de handbal.

De altfel, faptul că CSM Reșița se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii Zimbrilor nu înseamnă că șansele de supraviețuire pe prima scenă sunt mici. La sfârșitul sezonului regular, deci la sfârșitul lunii martie, ultimele șase echipe din clasament vor intra în playout, dar cu alte punctaje: 0 puncte – ultima clasată, 1 – penultima, 2 – locul 12 și tot așa, până la 5 puncte – echipa de pe locul 9.

Adversara de azi a reșițenilor, echipa din Făgăraș, se află acum pe locul al patrulea de la coadă, deci se va întâlni și în playout cu ai noștri. Cele șase formații vor juca fiecare cu fiecare, tur-retur. La final, primele două din clasamentul plyout se vor salva direct de la retrogradare, următoarele două vor disputa un turneu de baraj cu echipele clasate pe locurile 3 și 4 în Liga a 2-a și abia formațiile clasate pe locurile 5-6 în playout vor retrograda direct. Deci, mai e mult până atunci. Astfel, decisivă va fi forma în care se vor afla aceste echipe în lunile aprilie și mai.

„Am ales să construim cu jucători tineri mai mult de jumătate sub 25 de ani, pe care încercăm să-i aducem în formă maximă, fizică și psihică pentru playout. Acordați-ne încrederea dumneavoastră în continuare, luptăm până la capăt, nimeni nu se gândește la retrogradare”, își exprimă încrederea în echipă și optimismul Cristian Pătru. Iar noi credem în strategia clubului nostru! Dar trebuie să credeți și dumneavoastră, suporteri ai echipei!

UPDATE 1

La pauză, CSM Reșița conduce cu 12-11. Dar va juca primul minut din repriza secundă cu un om în minus.

UPDATE 2

Scor final, 25 – 28. Înfrângere, dar, așa cum scriam mai sus, pentru CSM Reșița adevăratul campionat abia în aprilie va începe.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available