Restricții pentru șoferi în zona Colegiului „Traian Lalescu” din Reșița

Primăria Reșița anunță restricționarea circulației rutiere, timp de șase zile, pe un tronson din Bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Cauza: realizarea trecerii de pietoni supraînălțate din apropierea Colegiului Național „Traian Lalescu”.

„Circulația auto pe Bulevardul A. I. Cuza va fi restricționată, pe tronsonul Poliție – Blocul 800, începând de miercuri, 16 decembrie. Traficul autoturismelor va fi deviat pe strada Sportului. Excepție de la restricțiile impuse o fac autovehiculele executantului lucrării, cele cu regim de circulație prioritară – când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență și folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore, precum și riveranii.

Restricțiile vor fi impuse până în data de 22 decembrie a.c. și sunt generate de realizarea trecerii de pietoni supraînălțată de pe Bulevard, în zona Liceului «Traian Lalescu».

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, este mesajul public transmis azi șoferilor de către Primăria Municipiului Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite