Domnul fie cu noi! Domnul George Simion și rătăciții lui din Caraș-Severin

Nici bine nu s-au încheiat alegerile locale și cele parlamentare, că un partid a și început campania pentru anul electoral 2024. Mai contează că suntem abia în 2020 sau că românii s-au săturat de-atâtea rânduri de alegeri la care au fost chemați în ultimii doi ani? Important e că există un partid care a găsit soluția salvatoare pentru țară. Sau măcar pentru județul Caraș-Severin!

Șefa organizației județene AUR a făcut azi două anunțuri care ne obligă să zicem bogdaproste, ne-a pus Dumnezeu, nouă, cărășenilor, mâna-n cap.

Anunțul 1: mâine se va pogorî în Caraș-Severin, printre adormiții „Domnului George Simion”, însuși liderul național al AUR. „Eveniment (…) în Reșița, Centrul Civic, la ora 12.30, membrii și simpatizanții AUR vor întâmpina caravana AUR și pe Domnul copreședinte George Simion. Moment de mare bucurie!”, anunță Letiția Aman, într-o postare distribuită azi pe Facebook.

VEZI și dezvăluirile g4media.ro: Nepotism extrem în Caraș-Severin

Anunțul 2: într-o foarte recentă ședință de partid „s-a aprobat demararea unui proiect AUR de dezvoltare județeană care se aplică în fiecare organizație locală din județul nostru. Proiectul se numește «stupul de albine» și se dorește să intervină în toate domeniile vieții noastre, schimbând în bine toate neregulile și neajunsurile societății în care trăim”. Care sunt „domeniile vieții noastre” vizate de „proiectul” AUR? Le redăm cu copy-paste, pentru că nu-s tocmai puține. Sunt toate și chiar mai mult de-atât. „1. Asistență Socială; 2. Mediu și protecția mediului; 3. Educație; 4. Sănătate; 5. Agricultură; 6. Industrie; 7. Situații de urgență; 8. Comerț; 9. Muncă și protecția muncii; 10. Turism și alimentație publică; 11. Sport și divertisment; 12. Activități religioase și culturale; 13. Drepturile omului, justiție, poliție; 14. Dezvoltarea partidului AUR”.

Dacă n-ați obosit până la punctul 14, înseamnă c-ați înțeles la ce se referă de fapt acest megaproiect pentru Caraș-Severin. Cu „dezvoltarea partidului AUR” inclusă în „domeniile vieții noastre”, AUR dă dovadă de o transparență nemaiîntâlnită în politica românească de la Partidul Comunist încoace. Pentru că, să ne aducem aminte, înainte de 1990 partidul (unic) chiar era în tot și-n toate. Cu deosebirea că în acele vremuri conducătorul mult-iubit era Tovarășul, iar de-acum noii lideri ne vor rândui viețile în numele Domnului. (Viitoru de AUR)

 

N.B. Inițiatorii acestui demers recunosc, totuși, că le lipsesc specialiștii care să dezvolte proiectul: „încă nu suntem suficienți membri specializați pe domenii, însă ne bazăm pe cooptarea și implicarea tuturor cetățenilor”. Însă acest impediment nu exclude, din contră, „implicare activă în susținerea oricărui proiect emis de alte instituții și care este benefic pentru Caraș-Severin. Fiecare celulă este alcătuită din membri AUR distribuiți pe domeniile de competență, dar este deschisă și pentru voluntari din alte partide sau apolitici. În toate domeniile, celulele de lucru vor viza, monitoriza și chiar vor interveni acolo unde este cazul pentru a se respecta drepturile și libertățile cetățenilor, spre o viață demnă și frumoasă”. Nu-i așa că vă era dor de așa ceva? Sâc! (C. Lula D. Party)

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite