Suntem prezenți și pe

Caterincă pă bune, rele și lovele

Domnul fie cu noi! Domnul George Simion și rătăciții lui din Caraș-Severin

Publicat cu

în

Nici bine nu s-au încheiat alegerile locale și cele parlamentare, că un partid a și început campania pentru anul electoral 2024. Mai contează că suntem abia în 2020 sau că românii s-au săturat de-atâtea rânduri de alegeri la care au fost chemați în ultimii doi ani? Important e că există un partid care a găsit soluția salvatoare pentru țară. Sau măcar pentru județul Caraș-Severin!

Șefa organizației județene AUR a făcut azi două anunțuri care ne obligă să zicem bogdaproste, ne-a pus Dumnezeu, nouă, cărășenilor, mâna-n cap.

Anunțul 1: mâine se va pogorî în Caraș-Severin, printre adormiții „Domnului George Simion”, însuși liderul național al AUR. „Eveniment (…) în Reșița, Centrul Civic, la ora 12.30, membrii și simpatizanții AUR vor întâmpina caravana AUR și pe Domnul copreședinte George Simion. Moment de mare bucurie!”, anunță Letiția Aman, într-o postare distribuită azi pe Facebook.

VEZI și dezvăluirile g4media.ro: Nepotism extrem în Caraș-Severin

Anunțul 2: într-o foarte recentă ședință de partid „s-a aprobat demararea unui proiect AUR de dezvoltare județeană care se aplică în fiecare organizație locală din județul nostru. Proiectul se numește «stupul de albine» și se dorește să intervină în toate domeniile vieții noastre, schimbând în bine toate neregulile și neajunsurile societății în care trăim”. Care sunt „domeniile vieții noastre” vizate de „proiectul” AUR? Le redăm cu copy-paste, pentru că nu-s tocmai puține. Sunt toate și chiar mai mult de-atât. „1. Asistență Socială; 2. Mediu și protecția mediului; 3. Educație; 4. Sănătate; 5. Agricultură; 6. Industrie; 7. Situații de urgență; 8. Comerț; 9. Muncă și protecția muncii; 10. Turism și alimentație publică; 11. Sport și divertisment; 12. Activități religioase și culturale; 13. Drepturile omului, justiție, poliție; 14. Dezvoltarea partidului AUR”.

Dacă n-ați obosit până la punctul 14, înseamnă c-ați înțeles la ce se referă de fapt acest megaproiect pentru Caraș-Severin. Cu „dezvoltarea partidului AUR” inclusă în „domeniile vieții noastre”, AUR dă dovadă de o transparență nemaiîntâlnită în politica românească de la Partidul Comunist încoace. Pentru că, să ne aducem aminte, înainte de 1990 partidul (unic) chiar era în tot și-n toate. Cu deosebirea că în acele vremuri conducătorul mult-iubit era Tovarășul, iar de-acum noii lideri ne vor rândui viețile în numele Domnului. (Viitoru de AUR)

 

N.B. Inițiatorii acestui demers recunosc, totuși, că le lipsesc specialiștii care să dezvolte proiectul: „încă nu suntem suficienți membri specializați pe domenii, însă ne bazăm pe cooptarea și implicarea tuturor cetățenilor”. Însă acest impediment nu exclude, din contră, „implicare activă în susținerea oricărui proiect emis de alte instituții și care este benefic pentru Caraș-Severin. Fiecare celulă este alcătuită din membri AUR distribuiți pe domeniile de competență, dar este deschisă și pentru voluntari din alte partide sau apolitici. În toate domeniile, celulele de lucru vor viza, monitoriza și chiar vor interveni acolo unde este cazul pentru a se respecta drepturile și libertățile cetățenilor, spre o viață demnă și frumoasă”. Nu-i așa că vă era dor de așa ceva? Sâc! (C. Lula D. Party)

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.

Facebook Comments
Continuați
1 comentariu

1 comentariu

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  I accept the Privacy Policy

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Ne găsești și pe

  Reclamă
  Administrație5 ore în urmă

  10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

  Administrație6 ore în urmă

  40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

  Social13 ore în urmă

  Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

  Actualitate16 ore în urmă

  Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

  Administrație19 ore în urmă

  Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

  Actualitateo zi în urmă

  Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

  Sănătateo zi în urmă

  SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

  Educație2 zile în urmă

  Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

  Actualitate2 zile în urmă

  Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

  Administrație2 zile în urmă

  Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

  Cele mai citite