Rețea de traficanți de droguri din Caraș-Severin și Timiș, destructurată. Vindeau tinerilor canabis, ecstasy, amfetamină și cocaină 

 

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au descins, în această dimineață, la 15 adrese din Caraș-Severin și Timiș, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

 

Rețeaua de trafic de droguri, formată din 15 persoane, a intrat în vizorul anchetatorilor anul trecut. Cele 15 persoane ar fi comercializat, în mod repetat, preponderent către tineri, droguri de risc – canabis –, de mare risc – ecstasy, amfetamină și cocaină –, precum și substanțe psihoactive. Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, a rezultat că bănuiții ar fi achiziționat substanțele în cantități mai mari, de la dealeri din județul Timiș, după care le-ar fi porționat în doze și le-ar fi vândut.

 

În cursul acestei dimineți, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Caraș-Severin, au efectuat percheziții domiciliare la cele 15 persoane, în județele Caraș-Severin și Timiș, acestea fiind cercetate pentru trafic de droguri de risc, de mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii. Cele 15 persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available