Reținut la frontieră! A spart magazinul Altex din Reșița, apoi a încercat să fugă din țară

 

Doi bărbați bănuiți a fi autorii spargerii date săptămâna trecută la magazinul Altex din Reșița au ajuns în custodia poliției.

 

Unul dintre ei, un bărbat de 32 de ani, din Gorj, a fost prins în flagrant în noaptea de 21/22 septembrie, iar al doilea, în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava, au transmis astăzi reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, a fost reținut la frontieră încercând să fugă din țară

 

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dintr-un centru comercial din municipiul Reșița, faptă comisă vineri, 22 septembrie, în cursul nopții precedente, polițiștii, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, au depistat și reținut un al doilea bărbat bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava. Acesta ar fi încercat să părăsească teritoriul țării printr-unul din punctele de trecere a frontierei de stat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale”, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ.

 

Față de celălalt bărbat bănuit de comiterea faptei, gorjeanul în vârstă de 32 de ani, depistat de polițiști în flagrant-delict imediat după comiterea faptei, a fost deja dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Reprezentanții IPJ amintesc că în noaptea de 21 spre 22 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați că un centru comercial din Reșița a fost spart. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, unul dintre geamurile magazinului fiind spart. În apropierea magazinului polițiștii au observat un autoturism în interiorul căruia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, iar la controlul mașinii au fost găsite mai multe telefoane mobile și accesorii sigilate, care fuseseră furate în acea noapte din magazinul Altex.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available