UPDATE. Revelion în pandemie, dar cu focuri de artificii la Reșița. Primarul Ioan Popa: „Mânc COVID pe pâine!”

În ciuda restricţiilor impuse de pandemie, intrarea în Noul An va fi sărbătorită la Reşiţa cu focuri de artificii. Reşiţenii sunt sfătuiţi, însă, să urmărească spectacolul pirotehnic de acasă, de la geamuri sau din faţa locuinţelor.

Anul acesta nu va fi petrecere în aer liber de Revelion în Centrul Civic sau în Parcul Tricolorului, dar reşiţenii se vor putea bucura, la trecerea dintre ani, de tradiţionalul foc de artificii. Artificiile vor fi lansate în două locaţii, astfel încât cât mai mulţi reşiţeni să le poată vedea de acasă, fiind interzisă deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00-05.00.

„Noi nu am chemat reșițenii pentru nicio acțiune, nici de Crăciun, nici de Revelion și nu încurajez acest lucru. Ne-am propus să lansăm câteva focuri de artificii în oraș și în Govândari, însă nu de amploarea celor din anii precedenți. Toate aceste lucruri se pot vedea și din casă sau de la distanță, nu trebuie să stăm buluc unii peste alții. Nu o să le fur reşiţenilor bucuria asta de a vedea focuri de artificii în seara de Anul Nou, dar îi sfătuiesc să deschidă geamurile, să le vadă de acasă sau din fața blocurilor lor sau din cartierele unde locuiesc”, a declarat primarul Reşiţei, Ioan Popa.

Confirmat cu COVID-19, edilul Reșiței se află de trei zile izolat la domiciliu, împreună cu soția și cei doi copii. Și ține să-i liniștească pe cei ce și-au exprimat îngrijorarea, pe rețelele sociale, cu privire la starea sa de sănătate. „Mânc COVID pe pâine!”, spune plin de optimism Ioan Popa.

„La cumpăna dintre ani vreau să vă transmit toate gândurile mele bune. Deși 2020 a fost un an greu, care ne-a testat din toate punctele de vedere, am speranța că 2021 va fi anul care să ne redea starea de normalitate și libertatea de altădată. Vă doresc multă sănatate și un An Nou Fericit!”, este urarea de sfârșit de an a primarului Popa adresată reșițenilor de pretutindeni.

Sursă foto: Ovid Teodoriu

UPDATE, 1 ianuarie 2021

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite