Rezultate excepționale pentru Clubul Mystic Reșița. Pe podium la cea mai mare competiție mondială de dans sportiv

 

România a făcut istorie la German Open Championship, cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial, un aport important la primul loc pe medalii obținut de țara noastră având și cele două perechi de dansatori de la Clubul Mystic Reșița care au participat la concurs: Marius Pădurean și Adelina Stanciu, respectiv Bogdan Walter și Andreea Dumitru.

 

Cea de-a 34-a ediție a German Open Championship, cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial, s-a desfășurat în perioada 9 – 13 august, la Stuttgart. După cele cinci zile, în care au evoluat, la 49 de categorii de dans sportiv, aproape 6.000 de sportivi din 51 de țări de pe cinci continente, România a încheiat competiția pe primul loc, cu Golden Cup pentru cel mai mare număr de medalii obținute – 10 de aur, opt de argint și șapte de bronz –, surclasând Italia – nouă medalii de aur, trei de argint și patru de bronz – și țara gazdă, Germania – șase medalii de aur, cinci de argint și 11 de bronz.

 

Două dintre medaliile de argint ale României au fost aduse de perechile de dansatori sportivi de la Clubul Mystic Reșița: Marius Pădurean și Adelina Stanciu – medalie de argint junior 2, secțiunea zece dansuri, din 68 de perechi înscrise la startul competiției –, respectiv Bogdan Walter și Andreea Dumitru – medalie de argint la tineret latino, din 139 de perechi înscrise. De asemenea, Marius Pădurean și Adelina Stanciu au obținut calificarea în finala de latino junior 2 și în semifinala de standard junior 2, iar Bogdan Walter și Andreea Dumitru, o clasare pe locul 15 in categoria de U21 latino.

 

„German Open Championship 2022! Pot spune că am trăit cele mai intense emoții și controversate stări alături de acești patru sportivi care, zilnic, adaugă fire albe la puținul păr pe care îl mai am, dar mai ales bucurie și satisfacții inegalabile până acum, ca antrenor și, sper eu, mentor! Aducem României, Reșiței, județului, clubului nostru rezultate nesperate, obținute de un dans, poate cel mai bun din 2022, al acestor patru sportivi valoroși. Astfel, Mystic Reșița își aduce considerabil aportul la Cupa de aur pe care Federația Română de Dans Sportiv o aduce țării noastre”, spune antrenorul Alex Holecz.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available