Romeo Dunca a semnat: 2,3 milioane de lei pentru DJ 571

 

Astăzi a fost semnat contractul între Consiliul Județean Caraș-Semenic și câștigătorul licitației privind realizarea proiectului tehnic de execuţie și actualizarea documentației pentru obținerea avizelor necesare începerii lucrărilor de modernizare a DJ 571, de la Moldova Nouă la Ciuchici.

 

„Un pas foarte important pentru modernizarea DJ 571 – de la Intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici (46 km). Consiliul Județean a semnat contractul de achiziție pentru servicii de realizare a proiectului tehnic de execuţie și actualizarea documentației pentru obținerea avizelor. Câștigătorul licitației este ASOCIEREA SERCOTRANS SRL – Lider – SC TRACTEBEL ENGINEERING SA, iar valoarea serviciilor contractate este de 2.332.400 lei. Termenul de finalizare a documentației este de 6 luni, urmând ca după finalizarea acestei etape să se demareze licitația pentru execuția lucrărilor.”, anunță Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean.

 

Proiectul a fost pregătit de administrația județeană în cadrul Cererii de Finanțare „Sprijin la nivelul Regiunii de Dezvoltare Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027”. În cadrul acestei cereri de finanțare, Județul Caraș-Severin este partener cu alte 31 de UAT-uri din Regiunea Vest. Proiectele prevăzute în această axă de finanțare europeană au fost estimate la 43.000.000 de euro. Suma poate suferi modificări ținând cont de creșterea prețurilor la materialele de construcții.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available