Romeo Dunca: „Hoților de ban public le este o frică soră cu moartea că nelegiuirile lor se vor afla! Cu mine la conducere, va fi jale pentru căpușarii care au supt din bugetul județului!”

Principalii adversari politici ai liberalului Romeo Dunca simt tot mai tare cum le fuge pământul cu sinecuri de sub picioare. Fake-news-uri despre trecutul acestuia apărute ca din senin pe Facebook sunt preluate și distribuite de lacheii celor care trag sforile în Caraș-Severin în interesul liderilor Alianței Roșii.

Ultima dejecție este produsul unui (pretins?) jurnalist, Alex Oprea. Acesta a postat azi-noapte pe Facebook o fotografie cu un personaj controversat, pozând în acea imagine lângă un elicopter. Comentariul care însoțește fotografia se dorește a fi o știre-bombă: „Acesta este un elicopter…. Elicopterul candidatului PNL la șefia CJ CARAS SEVERIN. Lingă elicopter însă se află un personaj sordid. Radu Tinu, acel șef al securității Timisoara condamnat pentru că în 89 a tras în oameni. Făcut scăpat …tot de ai lui, după 1989. Romeo Dunca este revolutionar de Timișoara, dar pare acum s-a împăcat cu securiștii despre care pretinde că i-ar fi învins în 89. Milos om, ce să zic….”

Jalnici sunt cei care plătesc astfel de trompete!

Neavând nimic de ascuns și aflându-se în fața unui fake-news ordinar, Romeo Dunca nu s-a ferit să distribuie azi mizerabila postare chiar pe pagina sa de Facebook. Cu următorul comentariu:

„Cât de jalnici sunt cei care plătesc astfel de trompete pentru a găsi nod în papură. Și cât de ordinari sunt cei care pentru puțin mărunțiș intră cu bocancii în viața mea pentru simpla vină de a încerca să fac ceva bun pentru cetățenii din Caraș-Severin. Hoților de ban public le este o frică soră cu moartea că nelegiuirile lor se vor afla! Cu mine la conducere, va fi jale pentru căpușarii care au supt din bugetul județului!

Acest Alex Oprea vomită pe unde mă prinde. Subiecte nu prea are, dar improvizează jalnic. Subiectul cabana sau părerile impertinente scrise despre soția mea au fost tot ce s-a găsit compromițător în viața mea. Aceste fapte se transformă în vești sub asaltul banilor plătiți de hoții ce au puterea în județ. Acum, în plus, îl freacă pe acest Tinu. Știu despre acest domn care locuiește în Borlova și care are totdeauna un steag al României arborat în curtea casei că a lucrat pe vremuri la SRI. Cam atât. Odată cred că am schimbat niște cuvinte cu acesta, când m-a felicitat pentru ca am investit în România și nu am plecat cu banii în alte țări. Așa cum fac mulți din cei care fură… Nici nu am știut că are o poză lângă elicopterul meu. Din câte știu, sunt mulți alți oameni care au făcut poze cu aparatul pe unde l-au prins și pe care nu îi cunosc.

Cât despre fomistul ăsta Alex Oprea, nu am auzit niciodată. Deși el m-a mai bombardat cu mesaje idioate pe internet… Sunt o mulțime de cretini pe acolo care nu mai pot de dorul meu…”, sunt cuvintele dure postate de Romeo Dunca pe Facebook, alături de cea mai recentă abjecție construită (de o minte bolnavă sau plătită) în favoarea adversarilor săi politici din Caraș-Severin.

Adevărul despre fotografia… acuzatoare

Printre cei care au lăsat comentarii la postarea lui Dunca se află și un anume Daniel Ianos, care subliniază că el făcut acea fotografie. Drept dovadă, acesta arată postarea originală, care îi aparține și este datată 1 august.

Explicația dată de către Daniel Ianos, autorul celor două fotografii de mai sus, este așadar următoarea: „Eu am făcut poza fără acceptul domnului Dunca. Mergeam cu domnul Radu Tinu și alte 2 persoane să bem o cafea la bar/local, Dunca încărca ceva într-o mașină la 30-50 metri și domnul Tinu m-a rugat să-i fac o poză lîngă elicopter, să facă o glumă pe fb că și-a cumpărat elicopter. Le-am făcut și celorlalte două persoane poze… tot fără acceptul domnului Dunca!”.

De aici și până la mizeria apărută azi-noapte pe Facebook e cale lungă. Atât de lungă… pe cât de scurtă e perioada rămasă până în data de 27 septembrie 2020. Ziua în care liberalul Romeo Dunca ar putea fi alesul cetățenilor din Caraș-Severin pentru a prelua conducerea Consiliului Județean din mâinile oamenilor fideli lui Ion Mocioalcă.

(P.E.)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite