Romeo Dunca: „O poză cât o mie de cuvinte!… Grupul de hiene care strigă în gura mare că vor apăra Caraș-Severinul”

Romeo Dunca, liberalul care „atentează” la status-quo-ul PSD-PRO România-PMP care conduce de patru ani Consiliul Județean Caraș-Severin, a postat pe Facebook un printscreen cu o fotografie apărută în presa locală în 2018. Atunci când Mocioalcă, Hurduzeu, Bejeriță și Dragomir au devenit tuspatru membri aleși ai Adunării Eparhiale în circumscripțiile electorale bisericești din Caraș-Severin. Au făcut-o, evident, fără a-i milui cu donații pe cei ce aveau să decidă rezultatul scrutinului eparhial.

Romeo Dunca a și comentat public, pentru neinițiați, fotografia în care se regăsesc laolaltă pesedistul Silviu Hurduzeu, pus președinte al CJ Caraș-Severin de către combinatorul politic al județului, deputatul Ion Mocioalcă, șeful Finanțelor regionale Ioan Dragomir, câștigătorul în serie de contracte publice Ion Bejeriță (antreprenorul social-democrat înrudit cu Mocioalcă) și deputatul Ion Spânu.

„O poză cât o mie de cuvinte!

Aceștia sunt cei care de zeci de ani lucrează la comun pentru a ține județul Caraș-Severin pe ultimele locuri la dezvoltare și infrastructură. Fură din bugete pe unde le prind.

Mocioalcă, șef de grup. Barosan din Pătulele. 5 mandate pentru CS. Nu e din Caraș, dar operează la bani publici prin comenzile date celorlalți.

Bejeriță! Vârf de lance care străpunge cu ușurință toate regulile licitațiilor astfel încât milioane din banii județului ajung sub salteaua unde își odihnește capul. Posesor și el, probabil, al unei mătuși milionare care nu mai are ce face cu dolarii…

Silviu Hurduzeu! Băiat bun, moale și sufletist, numa’ bun de executat ordine venite de la marele Boss. Uns șef al CJ Caraș-Severin în 2016 prin votul lui Ionuț Popovici (PMP, n.r.). Vot care a ajutat și la parvenirea acestuia imediat după ce același Mocioalcă a contribuit, se vorbește peste tot, cu sume importante la bugetul familiei Popovici. Toate având ca rezultat mai apoi câștigarea de licitații cu banii județului de către Bejeriță prin semnătura lui Hurduzeu.

Ion Dragomir! Fost perceptor comunal, sabia lui Mocioalcă de apărare a evazioniștilor din sistemul de căpusare a banilor cetățenilor din Caraș-Severin. Șef suprem la ANAF pe 4 județe. Ultima reușită pentru grupul infracțional condus de Mocioalcă este spălarea de păcate a firmei Emiliano grup, prin contaminarea controlului fiscal astfel încât, după dispariția evidenței contabile din 2016 până în 2019, Bejeriță să poată licita din nou la Județ.

Spânu! Pion neimportant. Purtător de cuvânt, senator (deputat, n.r.) disciplinat, răspunzând la orice comenzi venite de la oricare din grup. Trompetist și eventual paharnic. E din altă clasă aparținând aceluiași cancer. Prezent și el acolo în poză pentru a câștiga importanță în fața celor de ligă B care au rămas probabil afara, dar își doresc să acceadă în grupul de grei. Ca Știca, Nedelcea ori cine știe câți alții și a căror listă completă o voi prezenta la un an de mandat.

Ei sunt în grupul de hiene care strigă în gura mare că vor apăra Caraș-Severinul. Eu doar atât întreb, de cine???”, scrie pe pagina sa de Facebook Romeo Dunca, liberalul propus pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

(P.E.)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite