Handbaliştii rosso-neri se întorc fără puncte de la Sfântu Gheorghe. CSM Reşiţa a pierdut şi partida a treia

În etapa a treia a noului sezon, echipa de handbal CSM Reşiţa a avut o misiune imposibilă în faţa puternicei formaţii AHC Dobrogea Sud. Fără aportul a şapte jucători de bază, CSM Reşiţa şi-a surprins totuşi adversara cu o evoluţie excelentă în prima jumătate a întâlnirii.

Rosso-nerii au condus pe tabelă până aproape de finalul primei reprize, Dobrogea Sud reuşind să întoarcă rezultatul chiar în ultimul minut. La pauză, constănţenii au condus cu 15-14, iar în repriza a doua jocul a curs în favoarea formaţiei de la malul mării, care a profitat de căderea fizică a reşiţenilor şi s-a impus la o diferenţă de opt goluri. AHC Dobrogea Sud – CSM Reşiţa, scor final 29-21.

„Pot spune că am pierdut astăzi pe fondul oboselii acumulate. Am jucat extraordinar aproape toată repriza I, am condus pe tabelă în faţa Constanţei, dar ne-am consumat „motorina”, ca să spun aşa. Suntem doar 15, asta este. În a doua repriză ne-am străduit, dar chiar nu am putut face mai mult. Cu trei portari şi patru jucători tineri, fără nicio experienţă, n-am putut face faţă la trei meciuri în trei zile. A fost prea mult. Îmi pare rău pentru meciul de ieri, că n-am reuşit să egalăm şi să luăm măcar un punct. Sper ca norocul care ne-a lipsit acolo să se întoarcă altundeva”, a spus la final antrenorul CSM-ului, Bojan Butulija.

Fără puncte după primul turneu, CSM Reşiţa se găseşte în plutonul din coada clasamentului, alături de CSM Vaslui şi CS Magnum Botoşani, echipe care au şi ele contul gol deocamdată. Liga Zimbrilor va continua cu un turneu de 6 etape, care va avea loc între 4 şi 11 octombrie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available