Rosso-nerii, 50 de minute la turație maximă în Valea Domanului: 5-0 cu Voința Lupac

 

După două egaluri în deplasările de la Pandurii Târgu Jiu (2-2) și CSM Deva (1-1), CSM Reșița a reluat șirul victoriilor în Seria a VII-a a Ligii 3 la fotbal, învingând astăzi la scor, 5-0 (4-0), pe Voința Lupac.

 

Singura echipă din play-off care nu reușise să ia vreun punct Reșiței în acest campionat era Voința Lupac. Și așa a rămas. După 0-1, 1-3 și 0-3 în meciurile contra rosso-nerilor, echipa din Lupac își făcea speranțe că va întrerupe azi seria înfrângerilor cu rivalii conjudețeni. Că îi va prinde pe reșițeni fie într-o pasă proastă, fie prea relaxați știindu-se calificați la barajul de promovare. Nu a fost însă cazul, partida din Valea Domanului fiind tranșată de gazde încă din start.

 

Chiar dacă a lăsat și în acest meci pe bancă trei dintre jucătorii de bază ai echipei – azi a fost rândul lui Cioinac, Jorza și Drăghiceanu –, antrenorul Dan Alexa a reușit să-și monteze primul unsprezece ca și cum partida ar fi fost una capitală. Așa se face că încă din minutul 16 tabela de marcaj arăta deja cea mai mare diferență înregistrată între cele două echipe în toate cele trei „directe” disputate în acest campionat: 3-0, goluri marcate de Mediop (13), Vasluian (14) și Munteanu (16). Până la pauză a mai înscris Velcotă (43), iar în debutul reprizei secunde Breșneni (48) a punctat pentru un 5-0 care plasează Lupacul acolo unde-ar trebui să-i fie locul: printre echipele care își propun să se mențină în liga a treia, și nu să viseze cai verzi pe pereți.

 

Roș-negrii au început meciul de azi în formula: Micu – Bărboianu, Dudea, Sima – Breșneni – Munteanu, Cristea, Velcotă, Vasluian – Lazăr, Mediop.

 

Din play-off, disputat pe sistemul tur-retur-tur, mai e de jucat ultima treime. Pentru CSM Reșița, care și-a asigurat primul loc în clasament, meciurile cu Pandurii Tg. Jiu, CSM Deva (acasă) și Voința Lupac (deplasare) sunt ultimele jocuri de pregătire a partidelor din dublele de baraj, decisive pentru promovare.

 

Sursă foto: Miruna Mihancea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite